Close

DSE Messe Aalborg

Netværk med ingeniørvirksomheder og ingeniørstuderende på Jyllands største job- og karrieremesse. Få hjælp og inspiration til din fremtidige karriere. Find dit studiejob. 

Læs mere
Virksomheder

Mød op til 70 virksomheder, 10 organisationer og 3 startup-virksomheder. Hør spændende virksomhedspræsentationer og snak med virksomhederne bagefter.

Læs mere
DSE Messe fordele

Kig i vores jobbank. Få taget et professionelt billede til dit CV og/eller din LinkedIn profil. Få feedback på dit CV. Besøg iværksætterstanden, hvor du blandt andet kan få feedback på dine idéer.

Læs mere

Søger du et studiejob eller en praktikplads? Ønsker du at udvide dit netværk? Er du på jagt efter drømmejobbet?

5 gode grunde til at tage på messe

Som studerende kan fremtidens mange jobmuligheder virke overvældende og uoverskuelige. Det gode budskab er, at der er masser af hjælp at hente. DSE Messe Aalborg er en job- og karrieremesse – en udstrakt hånd til dig som studerende. Messen henvender sig primært til ingeniørstuderende, men andre universitetsstuderende er også velkomne. 

Messens hovedfokus er at skabe kontakt mellem ingeniørstuderende og virksomheder. DSE Messen i Aalborg er Jyllands største job- og karrieremesse for ingeniører og foregår i Gigantium. Her får du 5 gode grunde til at tage afsted:

1. Jobmesse med konkret jobåbning i sigte

Det er ikke for sjov, at DSE Messe Aalborg kaldes for en jobmesse. Hvert år finder studerende og virksomheder hinanden, og konkrete jobåbninger opstår. Du finder måske:

  • Din praktikplads

  • Virksomheden, der vil indlede et projektsamarbejde med dig

  • Dit studiejob eller studenterjob

  • Dit første faste job

4. Karrieremesse med fremtidige jobmuligheder

Ønsker du at få en karriere inden for ingeniørbranchen, handler det om at få kontakt til potentielle virksomheder så tidligt som muligt i dit studieforløb. Udnyt DSE Messen til at indlede gode snakke med både virksomheder og andre studerende. Du får måske dit drømmejob via en god forbindelse.

Tag kontakt til de virksomheder, som du allerede har i kikkerten og mød nye virksomheder. Stil spørgsmål, så du ved, hvad de enkelte virksomheder søger og hør, hvilke karrieremuligheder der er. Måske starter din karriere med et godt studiejob eller projektsamarbejde og ender i drømmejobbet, når du er færdiguddannet.

Er du allerede tæt på at være færdig med din uddannelse, handler det om at netwærke med så mange som muligt i de forskellige virksomheder. Fortsæt snakken bagefter via for eksempel LinkedIn eller Facebook. Aftal gerne møder med de personer, som du snakker bedst med.

2. Få hjælp og inspiration til din fremtidige karriere

Betragt messen som et mødested, hvor du kan søge hjælp og inspiration til din fremtidige karriere. Du kan møde virksomheder, der er kommet for at hjælpe, inspirere og/eller finde fremtidige kandidater til deres spændende ingeniørjob. På messen er der rig mulighed for at høre, om hvilke kompetencer virksomhederne efterspørger. Du kan høre om spændende projekter, studiejob, fuldtidsjob, fremtidsmuligheder og så kan du desuden også møde andre studerende.

5. Netværk med 70 virksomheder og andre ingeniørstuderende

Fremtidens job bliver besat via netværk. At opbygge et stærkt netværk er altafgørende. Som studerende kan du udvide dit netværk på messen. Du får en fantastisk mulighed for at møde omkring 70 virksomheder, herunder ingeniørfirmaer og mange andre ingeniørstuderende. 

3. Hør foredrag om karrieremuligheder

Du kan på messen høre flere inspirerende foredrag med virksomhedspræsentationer, der kan hjælpe dig med at komme videre i forhold til din egen studie- eller jobsituation. Det kan være om forskellige jobmuligheder og karrieremuligheder.

Events

Før messen vil der være flere events på universitetsområderne. DSE vil fortælle om messen, uddele messekataloger, merchandise, lidt mad og noget til den søde tand. Desuden vil du under messen kunne deltage i forskellige konkurrencer ved DSE-standene.

Transport

DSE tilbyder gratis transport til og fra messen fra Frederikshavn, Aarhus, Horsens, Herning og Esbjerg.

Husk at tilmelde dig!
DSE-stande

På messen vil der være forskellige DSE-stande, heriblandt en infostand, Pejling-stand, evalueringsstand og et caféområde, hvor det er muligt at nyde en kop kaffe med kagen fra evalueringsstanden.

Virksomheder

Du kan møde mange forskellige virksomheder som ansætter ingeniører. Virksomhederne er indenfor for brancher som: produktion, byggeri, energi, medicin, biotek, rådgivning og ledelse. Benyt lejligheden til at få en god snak med nogle af dem.

Læs om alle de deltagende virksomheder i messekataloget.

Virksomhedspræsentationer

På messen kan du høre flere virksomhedspræsentationer. Her vil du kunne få konkret information om, hvad virksomhederne laver. Du kan bagefter få en god snak med virksomhederne og stille spørgsmål, hvis du ønsker at vide mere. 

Messekatalog

En måned før messen kan du finde messekataloger i vores stande på universitetsområdet og når DSE kommer rundt til events. I messekataloget kan du finde alle deltagende virksomheder og information om dem. Udvælg de virksomheder du gerne vil i kontakt med, eventuelt i prioriteret rækkefølge.

Du kan læse det her
Pejling

Har du set Pejling? Pejling er vores virksomhedshåndbog til ingeniørstuderende. Her kan du få et godt indblik i, hvad andre studerende har fået ud af at deltage på DSE Messen. Der er desuden rigtig mange gode råd, som kan hjælpe dig til at være godt forberedt til messen.

DSE MESSE FORDELE

CV tjek

Dit CV er sammen med din ansøgning din adgangsbillet til en jobsamtale. Har du ikke opsat det på en hensigtsmæssig måde eller udvalgt de mest relevante oplysninger, vil du ikke blive kontaktet. På messen kan du få tjekket dit CV, inden du sender det af sted.  

Jobbank

Leder du efter dit første faste job eller et projekt, kan du kigge i vores job- og projektbank. Her kan du finde projekter og ledige stillinger i hele landet. Du kan også lade dig inspirere og måske finde nogle alternative jobmuligheder, som du slet ikke har tænkt på. 

Iværksætter

Der er i dag et øget fokus på iværksætteri. Du går måske selv med tanker i den retning. På messen er der en startup-stand, hvor du kan høre mere om livet som selvstændig. Du kan stille spørgsmål, få gode råd og lufte dine idéer med folk, der har flere års erfaring. 

Afholdte og kommende messer

Vil du vide mere? Læs om den næste messe der bliver afholdt og om allerede afholdte messer herunder. 

DSE Messe Aalborg 2023

DSE Messe Aalborg 2023

De Studerendes Erhvervskontakt (DSE) byder igen velkommen til Jyllands største job- og karrieremesse for ingeniørstuderende! Messen bliver afholdt onsdag den 11. og torsdag den 12. oktober i Gigantium i Aalborg fra ...

DSE Messe Aalborg 2022

DSE Messe Aalborg 2022

De Studerendes Erhvervskontakt (DSE) byder igen velkommen til Jyllands største job- og karrieremesse for ingeniørstuderende! Messen bliver afholdt onsdag den 12. og torsdag den 13. oktober i Gigantium i Aalborg fra ...

DSE Messe Aalborg 2019

DSE Messe Aalborg 2019

De Studerendes Erhvervskontakt (DSE) byder igen velkommen til Jyllands største job- og karrieremesse for ingeniørstuderende! Messen bliver afholdt onsdag den 9. og torsdag den 10. oktober i Gigantium i Aalborg fra ...

DSE Messe Aalborg 2018

DSE Messe Aalborg 2018

Den 10. og 11. oktober byder De Studerendes Erhvervskontakt igen velkommen til Jyllands største job- og karrieremesse i Gigantium, Aalborg. Her står over 70 relevante ingeniørvirksomheder og flere spændende studenterorganisationer klar til en ...