Close
DSE Messe Aalborg 2019

DSE Aalborg

Mange faglige kompetencer er i spil

DSE løser mange forskellige opgaver, der kræver og skaber kundskaber inden for kommunikation, samarbejde, planlægning, projektstyring, ledelse, økonomistyring, salg, markedsføring, IT-udvikling og grafisk design. 

Vi står først og fremmest for udviklingen af foreningen, motiveringen af foreningens frivillige og håndteringen af foreningens økonomi. Vi promoverer DSE via events, uddelinger af trykt materiale og sociale medier. Derudover designer og producerer vi for eksempel vores kataloger, flyers og online promoveringsmateriale. Vi udvikler og styrer også de IT-systemer, som vi bruger.

En meget vigtig kommunikationsopgave er at tale med de studerende og relevante virksomheder om vores produkter. Under vores arrangementer er det os, der servicerer virksomhederne og de studerende. 

Alle kan komme med idéer og være med til at løse de mange spændende opgaver.

Ønsker du at blive medlem? Få mere information under bliv medlem.

Bliver medlem
Forening af frivillige studerende til de studerende

De Studerendes Erhvervskontakt (DSE) er en forening, som bliver drevet af frivillige studerende fra forskellige retninger og årgange. DSE Aalborg har kontor på Aalborgs Universitet (AAU) og består af omkring 40 ingeniørstuderende. De bidrager til foreningens arbejde med at etablere og fastholde en stærk forbindelse mellem de studerende og erhvervslivet. Arbejdet giver medlemmerne mange uvurderlige erfaringer.

FF

DSE Messe Aalborg, Fokusaften og Pejling

DSE Aalborg planlægger og organiserer DSE Fokusaften og den store DSE Messe i Aalborg. Sammen med afdelingen i Lyngby udgiver afdelingen i Aalborg virksomhedshåndbogen Pejling. Derudover bliver der også afholdt mindre events i løbet af året, for eksempel bingoaften, hvor formålet er at udbrede information om DSE’s arrangementer samt uddele Pejling. 

Find os

Du kan finde DSE kontoret på Aalborg Universitet, Fibigerstræde 15, 9220 Aalborg SØ

Kontakt os

Events i DSE Aalborg

DSE Messe Aalborg 2023

DSE Messe Aalborg 2023

Læs mere om Arrangementet på vores nye hjemmeside.

DSE Messe Aalborg 2022

DSE Messe Aalborg 2022

De Studerendes Erhvervskontakt (DSE) byder igen velkommen til Jyllands største job- og karrieremesse for ingeniørstuderende! Messen bliver afholdt onsdag den 12. og torsdag den 13. oktober i Gigantium i Aalborg fra ...

Fokusaften Aalborg 2021

Fokusaften Aalborg 2021

Tilmelding til IT-Job Night eller Fokusaften Aalborg 2021 kan gøres ved at udfylde nedenstående formularer. Vi vil ikke kontakte dig med andet end et link til vores online rum, og ...

Fokusaften Aalborg 2020

Fokusaften Aalborg 2020

Tilmelding til IT Job Event eller Fokusaften On Tour kan gøres ved at udfylde nedenstående formular. Vi vil ikke kontakte dig, og vi vil slette dine kontaktoplysninger senest én måned ...

Følg os på Instagram

[insta-gallery id=”1″]