DSE Aalborg infoaften

sep 09, 2017 Kommentarer lukket til DSE Aalborg infoaften by

Infoaften: d. 21 september, kl. 17:30 i kantinen på Bais
Sidste tilmelding: d. 20. september

Kom med til infoaften, hvis du vil høre mere om, hvor fedt det er at være medlem af DSE! Vi giver aftensmad og fortæller om, hvad du kan få ud af at være medlem af DSE – både professionelt og socialt.

DSE er en frivillig studenterorganisation med afdelinger i Aalborg og Lyngby, som henvender sig til ingeniørstuderende. Som frivillig hos os bliver du en del af et fællesskab, hvor det sociale sammenhold i foreningen vægtes utroligt højt. Det sker både i form af sociale arrangementer og fester, men også den hyggelige stemning, der er på kontoret til hverdag. 

Udover det sociale miljø er der også store muligheder for at udvikle dine professionelle kompetencer inden for blandt andet projektledelse, budgetstyring, salg og marketing, design samt IT og dermed booste dit CV. 

Vi arrangerer hvert år Danmarks største job- og karrieremesse, udarbejder en karrierehåndbog samt afholder andre faglige arrangementer for studerende, hvorfor du som frivillig hos os får et tæt og personligt samarbejde med både store og små virksomheder. Dette har medført, at tidligere og nuværende frivillige hos os er eftertragtet hos virksomhederne. 

Har du nogle spørgsmål angående infomødet eller DSE generelt, er du mere end velkommen til sende en e-mail til [email protected]

Vi ses til en hyggelig aften!

Infoaften, Aalborg, september

Infoaften angående frivilligt arbejde i DSE.

Signup for this event has ended.

Aalborg

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.