DSE Aalborg infoaften

feb 28, 2017 Kommentarer lukket til DSE Aalborg infoaften by

Infoaften: d. 14 marts, kl. 17:00 i Barbaren
Sidste tilmelding: d. 12. marts

Kom med til infoaften, hvis du vil høre mere om, hvor fedt det er at være medlem af DSE!

Vi giver aftensmad og fortæller om, hvad du kan få ud af at være medlem af DSE – både professionelt og socialt. I forbindelse med vores produkter i løbet af året vil du få en række forskellige, kompetencegivende opgaver, som vil pynte på dit CV. Udover vores seriøse tilgang til arbejde har vi i DSE et rigtig godt sammenhold, der bliver styrket af de mange sociale arrangementer, vi afholder for vores medlemmer i løbet af året.

De fleste af os i DSE Aalborg kommer fra det teknisk-naturvidenskabelige eller sundhedsvidenskabelige fakultet på Aalborg Universitet, hvilket også er målgruppen for vores produkter. Vi ønsker derfor hovedsageligt medlemmer fra disse fakulteter, men hvis du står og er lige præcis den, vi mangler, vil vi gerne høre fra dig, selvom du ikke kommer fra TEK-NAT eller SUND. Det kan eksempelvis være, hvis du har evner indenfor salg, økonomi, ledelse eller promovering – diversitet giver os en masse forskellige kompetencer!

Har du nogle spørgsmål angående infomødet eller DSE generelt, er du mere end velkommen til sende en e-mail til [email protected]

Vi ses til en hyggelig aften!

Tilmelding: Infoaften, AAU, marts 2017

Infoaften angående frivilligt arbejde i DSE.

Signup for this event has ended.

Aalborg

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.