Close

DSE Messe Online 2020

Kom med til Danmarks største job- og karrieremesse! Nu Online!

Dato: 1. . april 2020
Tid: 11:00 – 15:00
Sted: Hjemme hos dig!

DSE Messen genopstår og går online! Dette er din chance for at komme i kontakt med erhvervslivet, udvide dit netværk og sparre med virksomhedsrepræsentanter fra din drømmevirksomhed. Lige meget hvilket trin du er på, og om du søger en praktikplads, et studiejob, drømmejobbet eller blot ønsker at udvide dit netværk, så har DSE Messe Online noget at tilbyde!

Som virtuel messe vil det på DSE Messe Online være muligt at chatte med medarbejdere fra virksomhederne d. 1 april i tidsrummet 11:00 – 15:00 og få svar på, hvordan du bliver en del af deres team!

Hvordan fungerer en online messe?

En online messe fungerer næsten ligesom en normal messe, bare online. Hver virksomhed har deres egen “stand”, hvor du kan komme og snakke med dem. I en online messe er deres stand et online chat rum, hvor du og andre studerende kan chatte løs med virksomhedernes repræsentanter. 

Her har du de samme muligheder som til en fysisk messe, hvor du kan stille spørgsmål, networke, og give dit CV til interesserede virksomheder. Du kan tilmelde dig DSE Messe Online helt gratis på følgende link.

Læs om de deltagende virksomheder i kataloget: