Close

DSE Messe Lyngby 2022

Kom med til Danmarks største job- og karrieremesse!

Dato: 6. og 7. april 2022

Tid: 10:00 16:00

Sted: DTU Bygning 101, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby

Dette er din chance for at komme i kontakt med erhvervslivet, udvide dit netværk og sparre med virksomhedsrepræsentanter fra din drømmevirksomhed. Lige meget hvilket trin du er på og om du søger en praktikplads, et studiejob, drømmejobbet eller blot ønsker at udvide dit netværk, så har DSE Messe Lyngby noget at tilbyde!

På DSE Messe Lyngby vil det være muligt at tale med medarbejdere fra virksomhederne ansigt til ansigt og få svar på, hvordan du bliver en del af deres team!

Begge dage i tidsrummet 10:00 – 16:00 kan du besøge messen, som er delt op i tre store område, og møde over 100 forskellige virksomheder og organisationer. Der er gratis adgang for alle.

Muligheder på messen:

  • Snak ansigt til ansigt med dine foretrukne virksomheder.
  • Få hjælp til skrivning og personlig feedback på dit CV.
  • Få taget et professionelt CV-billede.
  • Deltag i virksomhedspræsentationer og få et dybere indblik i deres arbejdsopgaver og en typisk arbejdsdag.
  • Deltag i masser af sjove konkurrencer.
  • Nyd gratis kage, frugt og kaffe.
  • Mød startup-virksomheder.
  • Mød og tal med organisationer.

Op til messen er der flere events du kan deltage i. På vores Facebookside kan du se alle kommende events. Besøg DSE Lyngby for at finde events nær dig og tilmeld dig DSE Messe Lyngby 2022 eventet for mere information omkring messe!

Transport:

DSE tilbyder gratis transport fra flere universiteter i Danmark og Sverige. Her er det muligt at få refunderet sin togbillet (skal være den billigst mulige) ved at kontakte os eller komme forbi vores kontor under messen. Skriv eventuelt for mere information herom.  

Messekatalog:

Førhen har vi haft et dedikeret messekatalog, men fra i år af er dette koblet sammen med Pejling kataloget. Heri kan du læse om hvilke virksomheder, der kommer, hvad de laver og hvem de søger. Det er også din mulighed for at være godt forberedt på messen og både kunne prioritere hvilke virksomheder, du vil besøge, og vide hvilke spørgsmål, du vil spørge dem om. Find Pejling i de blå katalogstandere på DTU Campus, til vores DSE-events før messen, på Pejling.dk eller på DSE-kontorerne. Som lille håndbog har vi lavet en lille messe-folder, som indeholder virksomhedsområderne, liste over de deltagende virksomheder på messen samt den vigtigste information omkring messen. Du vil kunne finde denne til vores events samt ved informationsbordene på messen.