Close

DSE Messe Online 2021

Kom med til online job- og karrieremesse! 

Dato: 7.-8. April 2021

Tid: 10:00-16:00

Sted: Hjemme hos dig!

Registering: bit.ly/DSEmesse

DSE Messen er igen i år online! Dette er din chance for at komme i kontakt med erhvervslivet, udvide dit netværk og sparre med virksomhedsrepræsentanter fra din drømmevirksomhed. Lige meget hvilket trin du er på og om du søger en praktikplads, et studiejob, drømmejobbet eller blot ønsker at udvide dit netværk, så har DSE Messe Online noget at tilbyde!

Som virtuel messe vil det på DSE Messe Online være muligt at chatte eller videochatte med virksomhedsrepræsentanter fra din drømmevirksomhed.

Hvordan fungerer en online messe?

En online messe fungerer stort set ligesom en normal messe, bare online. Ved at tilmelde dig via linket nederst får du mulighed for at navigere i en platform hvor hver virksomhed har deres egen “stand”. Her kan du komme i kontakt med repræsentanter fra virksomheden og snakke med dem enten via chat eller videochat. Præcis som du kender det fra en fysisk messe.
Så finpuds dit cv, find den pæne skjorte frem fra skabet og husk at flyt vasketøjet så det ikke kan ses på webcamet, og så ses vi til online DSE Messe Lyngby 2021!

Du kan tilmelde dig DSE Messe Online helt gratis på følgende link: bit.ly/DSEmesse

Se alle virksomhederne og mere i Pejling 2021