Close

DSE Fokusaften Lyngby 2017

Fokusaften foregår i uge 39 og 40!

Hvert år arrangerer De Studerendes Erhvervskontakt (DSE) en række Fokusaftener, som kan give dig et unikt indblik i, hvordan hverdagen fungerer i nogle af Danmarks førende ingeniørvirksomheder.

Det er samtidig din mulighed for at præsentere dig selv over for interesserede virksomhedsrepræsentanter, som er mere end klar til at snakke med dig. Hver Fokusaften er dedikeret til to specifikke fagområder, som giver mulighed for at komme tæt på og netværke med flere forskellige virksomheder, som er relevante for dig. Hver aften har du mulighed for at høre to virksomheder som hver holder én times oplæg, workshop, eller på anden måde præsenterer virksomheden for jer studerende. Emner, som de typisk vil give dig indblik i, er projekter, ansættelsesforhold, arbejdsmiljø, hvilke kompetencer de leder efter, muligheder for udstationeringer, hvordan det er at starte som ny og meget mere.

Fokusaften Lyngby 2015

Efter at have hørt de to oplæg er der stående buffet, som giver god mulighed for networking, hvor virksomhederne ofte har specifikke stillinger som studiejob, praktikpladser eller fuldtidsjob de ønsker besat. Kom til Fokusaften og udnyt denne oplagte mulighed for at netværke!

Husk at det er gratis at deltage til Fokusaften og åbent for alle. Hvis dine studier er ved vejs ende, eller hvis du allerede er færdiguddannet, så er Fokusaften den perfekte mulighed for at få viden om mulige arbejdsgivere og udbygge dit netværk. Men det er aldrig for tidligt at komme tættere på dit drømmejob, for med et studiejob hos en relevant virksomhed er du rigtig godt stillet når du senere skal finde fuldtidsjob. For studerende, der lige er begyndt på deres uddannelse, er dette en god mulighed for at lære om hvad det vil sige at være ansat som ingeniør hos en type virksomhed, som du kan blive ansat i.

Alle Fokusaftener foregår i Mødecentret, DTU Lyngby, Bygning 101, indgang A

Det starter kl. 17.30. 

Se i nedenstående skema hvilke virksomheder der deltager i Fokusaften

Dato

Fagområde

Virksomheder

Uge 39
Mandag 25-09-2017Management & Consulting


Mechanical

PA Consulting Group
QVARTZ


Alfa Laval
Forsvaret

Tirsdag d. 26-09-2017Software


Analytical Instruments / Biotechnology

Immeo
Netcompany


FOSS
NNE

Onsdag d. 27-09-2017Civil Engineering & Infrastructure


Management & Consulting

Aarsleff Rail
Züblin


A. T. Kearney
Bain & Company

Uge 40
Mandag d. 02-10-2017IT-Consulting


Mechanical & Production

Visma Consulting
Cisco


GEA
Novo Nordisk

Tirsdag d. 03-10-2017Management & Consulting


Construction / Engineering Consultancy

The Boston Consulting Group
McKinsey & Company


Per Aarsleff
Rambøll

Onsdag d. 04-10-2017Software


Space / Mathematical

Center for Cybersikkerhed
IT-Minds


GomSpace
Nordea