Close

DSE Fokusaften Lyngby 2019

Fokusaften foregår i uge 39 og 40!

Hvert år arrangerer De Studerendes Erhvervskontakt (DSE) en række Fokusaftener, som kan give dig et unikt indblik i, hvordan hverdagen fungerer i nogle af Danmarks førende ingeniørvirksomheder.

Det er samtidig din mulighed for at præsentere dig selv over for interesserede virksomhedsrepræsentanter, som er mere end klar til at snakke med dig. Hver Fokusaften er dedikeret til to specifikke fagområder, som giver mulighed for at komme tæt på og netværke med flere forskellige virksomheder, som er relevante for dig. Hver aften har du mulighed for at høre to virksomheder som hver holder én times oplæg, workshop, eller på anden måde præsenterer virksomheden for jer studerende. Emner, som de typisk vil give dig indblik i, er projekter, ansættelsesforhold, arbejdsmiljø, hvilke kompetencer de leder efter, muligheder for udstationeringer, hvordan det er at starte som ny og meget mere.

Efter at have hørt de to oplæg er der stående buffet, som giver god mulighed for networking, hvor virksomhederne ofte har specifikke stillinger som studiejob, praktikpladser eller fuldtidsjob de ønsker besat. Kom til Fokusaften og udnyt denne oplagte mulighed for at netværke!

Husk at det er gratis at deltage til Fokusaften og åbent for alle. Hvis dine studier er ved vejs ende, eller hvis du allerede er færdiguddannet, så er Fokusaften den perfekte mulighed for at få viden om mulige arbejdsgivere og udbygge dit netværk. Men det er aldrig for tidligt at komme tættere på dit drømmejob, for med et studiejob hos en relevant virksomhed er du rigtig godt stillet når du senere skal finde fuldtidsjob. For studerende, der lige er begyndt på deres uddannelse, er dette en god mulighed for at lære om hvad det vil sige at være ansat som ingeniør hos en type virksomhed, som du kan blive ansat i.

DSE On Tour

I år tilbyder DSE muligheden for at komme på tur ud for at besøge to spændende virksomheder for at lære mere om mulighederne for at lave sin egen Start-Up virksomhed. Dette sker når vi besøger DTU Skylab og Tech Station Hellerup i deres egne lokaler, hvor man kan møde de ansatte og se værkstederne.

Her ses programmet for vores On Tours:

Dato

Fagområde

Virksomheder

Uge 39
Tirsdag
d. 24-09-2019
Start-UpDTU Skylab

Diplomvej, bygning 373A, 2800 Kongens Lyngby

Torsdag
d. 26-09-2019
Start-UpTechStation Hellerup

Ryvangs Allé 81-83, 2900 Hellerup

 

Alle andre Fokusaftener foregår i Mødecentret, DTU Lyngby, Bygning 101, indgang A

Det starter kl. 17.30. 

Se i nedenstående skema hvilke virksomheder der deltager i Fokusaften

 

Dato

Fagområde

Virksomheder

Uge 39
Onsdag
d. 25-09-2019
Software


Mathematics

Cisco

Nordea

Palantir Technologies

Uge 40
Mandag
d. 30-09-2019
Management


Consulting

BCG

Bain & Company

McKinsey & Company

Pwc

A.T Kearney

Tirsdag
d. 01-10-2019
Construction


General Engineering

Sweco

Tscherning

Onsdag
d. 02-10-2019
Management


Consulting

Accenture Strategy

Rambøll

Qvartz

KPMG

Torsdag
d. 03-10-2019
Software


Mathematics

Secomea

Center for Cybersikkerhed

Deloitte

Vil du vide mere?

Så kan du læse mere om hvordan du forbereder dig til at møde virksomhederne, hvornår vi holder events, og meget andet i dette års Fokusaftenkatalog: