Close

Online DSE Fokusaften Lyngby 2020

Fokusaften foregår i uge 46!

Hvert år arrangerer De Studerendes Erhvervskontakt (DSE) en række Fokusaftener, som kan give dig et unikt indblik i, hvordan hverdagen fungerer i nogle af Danmarks førende ingeniørvirksomheder.

Det er samtidig din mulighed for at præsentere dig selv over for interesserede virksomhedsrepræsentanter, som er mere end klar til at snakke med dig. I år er Fokusaften gået online, hvor de vil blive streamet over Facebook. Hver virksomhed har fået sin egen begivenhed på Facebook, hvor oplægget vil blive streamet. Der er fire virksomheder pr aften, som hver holder et oplæg på 30-40 minutter, hvilket gør det muligt at se alle virksomheder, som er relevante for dig. Emner, som de typisk vil give dig indblik i, er projekter, ansættelsesforhold, arbejdsmiljø, hvilke kompetencer de leder efter, muligheder for udstationeringer, hvordan det er at starte som ny og meget mere.

Efterfulgt af hver oplæg er der Q&A og mulighed for at chatte med virksomhederne i deres specifikke Facebook event. Dette giver god mulighed for networking, hvor virksomhederne ofte har specifikke stillinger som studiejob, praktikpladser eller fuldtidsjob de ønsker besat.

Husk at det er gratis at deltage til Fokusaften og åbent for alle. Hvis dine studier er ved vejs ende, eller hvis du allerede er færdiguddannet, så er Fokusaften den perfekte mulighed for at få viden om mulige arbejdsgivere og udbygge dit netværk. Men det er aldrig for tidligt at komme tættere på dit drømmejob, for med et studiejob hos en relevant virksomhed er du rigtig godt stillet når du senere skal finde fuldtidsjob. For studerende, der lige er begyndt på deres uddannelse, er dette en god mulighed for at lære om, hvad det vil sige at være ansat som ingeniør hos en type virksomhed, som du kan blive ansat i.

 

DSE Fokusaften 2020
Tidsrum / dato9 nov.10 nov.11 nov.12 nov.
17.30-18.30McKinsey & CompanyKearneyBCGDeloitte
18.30-19.30SwecoIT MindsSAS InstituteMaersk Management Consulting
19.30-20.30VismaKPMGBain & CompanyAccenture
20.30-21.30DRNNERambollDanish Maritime