Close

DSE Messe Lyngby 2019

Kom med til Danmarks største job- og karrieremesse!

Dato: 10. og 11. april 2019
Tid: 10:00 16:00
Sted: DTU Bygning 101, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby

Dette er din chance for at komme i kontakt med erhvervslivet, udvide dit netværk og sparre med virksomhedsrepræsentanter fra din drømmevirksomhed. Lige meget hvilket trin du er på og om du søger en praktikplads, et studiejob, drømmejobbet eller blot ønsker at udvide dit netværk, så har DSE Messe Lyngby noget at tilbyde!

På DSE Messe Lyngby vil det være muligt at tale med medarbejdere fra virksomhederne ansigt til ansigt og få svar på, hvordan du bliver en del af deres team!

Hver dag i tidsrummet 10:00 – 16:00 kan du besøge messen og møde over 160 forskellige virksomheder og organisationer. Der er gratis adgang, og ingen tilmelding er nødvendig.

Muligheder på messen:

  • Snak ansigt til ansigt med dine foretrukne virksomheder.
  • Få hjælp til skrivning og personlig feedback på dit CV.
  • Få taget et professionelt CV-billede.
  • Deltag i virksomhedspræsentationer og få et dybere indblik i deres arbejdsopgaver og en typisk arbejdsdag.
  • Deltag i masser af sjove konkurrencer.
  • Nyd gratis kage, frugt og kaffe.
  • Mød startup-virksomheder.
  • Besøg vores jobbank med masser af ledige jobmuligheder.
  • Mød og tal med organisationer.

Op til messen er der flere events du kan deltage i. På vores facebookside kan du se alle kommende events. Besøg DSE Lyngby for at finde events nær dig!

 

Virksomhedspræsentationer:

Lyt med når flere virksomheder giver præsentationer om deres arbejde. Her kan du høre om deres arbejdsopgaver, arbejdsplads og det sociale. Hør også om hvad du skal bruge af kompetencer for at få et arbejde hos dem og hvilke fagområder de selv tilbyder at udvikle dig indenfor.

 

Transport:

DSE tilbyder gratis transport fra flere universiteter i Danmark og Sverige.

Læs mere og tilmeld dig her!

Har du undervisning på DTU Ballerup Campus, så brug vores shuttlebus, der kører mellem DTU Lyngby Campus og DTU Ballerup Campus. Bussen kører hver time mellem kl. 10 og 16. 

 

Messekatalog:

I messekataloget kan du læse om hvilke virksomheder, der kommer, hvad de laver og hvem de søger. Det er også din mulighed for at være godt forberedt på messen og både kunne prioritere hvilke virksomheder du vil besøge og vide hvilke spørgsmål du vil spørge dem om. Find messekataloget i de blå katalogstandere på DTU Campus, til vores DSE-events før messen eller på DSE-kontorerne. Du kan også læse den online version nedenfor.

 

 

Bliv virksomhedsvært!

Kunne du godt tænke dig at hjælpe til under messen, så undersøg muligheden for at blive virksomhedsvært!

Læs mere her!