Fokusaften Lyngby

Fokusaften 2016 er i uge 39, 40 og 41!

Hvert år arrangerer De Studerendes Erhvervskontakt (DSE) en række Fokusaftener, som kan give dig et unikt indblik i, hvordan hverdagen fungerer i nogle af Danmarks førende ingeniørvirksomheder.

Det eFokusaften Lyngby 2015r samtidig din mulighed for at præsentere dig selv over for interesserede virksomhedsrepræsentanter, som er mere end klar til at snakke med dig. Hver Fokusaften er dedikeret til ét specifikt fagomåde, som giver mulighed for at komme tæt på og netværke med flere forskellige virksomheder, som er relevante fo
r dig. Hver aften har du mulighed for at høre to virksomheder som hver holder én times oplæg, workshop, eller på anden måde præsenterer virksomheden for jer studerende. Emner, som de typisk vil give dig indblik i, er
projekter, ansættelsesforhold, arbejdsmiljø, hvilke kompetencer de leder efter, muligheder for udstationeringer, hvordan det er at starte som ny og meget mere.

Fokusaften Lyngby 2015

Efter at have hørt de to oplæg er der stående buffet, som giver god mulighed for networking, hvor virksomhederne ofte har specifikke stillinger som studiejob, praktikpladser eller fuldtidsjob de ønsker besat. Kom til Fokusaften og udnyt denne oplagte mulighed for at netværke!

Husk at det er gratis at deltage til Fokusaften og åbent for alle. Hvis dine studier er ved vejs ende, eller hvis du allerede er færdiguddannet, så er Fokusaften den perfekte mulighed for at få viden om mulige arbejdsgivere og udbygge dit netværk. Men det er aldrig for tidligt at komme tættere på dit drømmejob, for med et studiejob hos en relevant virksomhed er du rigtig godt stillet når du senere skal finde fuldtidsjob. For studerende, der lige er begyndt på deres uddannelse, er dette en god mulighed for at lære om hvad det vil sige at være ansat som ingeniør hos en type virksomhed, som du kan blive ansat i.

Se hvilke virksomheder der deltager i Fokusaften nedenfor

Dato Fokusaften Virksomheder
Uge 39
Mandag 26-09-2016 Mekanik Hilti Danmark
Flexibles
Forsvaret
MAN Diesel & Turbo
GEA
Tirsdag d. 27-09-2016 Software Center for Cybersikkerhed
Visma Consulting A/S
Netcompany A/S
Delegate
Onsdag d. 28-09-2016 Ledelse og konsultation A.T. Kearney
Bain & Company
McKinsey & Company
BCG
Maersk Consulting
Torsdag d. 29-09-2016 Software og produktion Telenor
Cisco
Unity Technologies
Novo Nordisk A/S
Uge 40
Mandag d. 03-10-2016 Software CSC
Immeo
Koncern IT
SimCorp
Tirsdag d. 04-10-2016 Ledelse og logistik Via Trafik Rådgivning A/S
Ramboll
Efficio
Deloitte
Onsdag d. 05-10-2016 Bioteknologi og kemi Novo Nordisk A/S
Uge 41
 Torsdag d. 13-10-2016 On-tour NCC

 

Tilmeld dig Fokusaften 2016 nu!

Signup for this event has ended.

 

Læs Fokusaften-kataloget og lær mere om virksomhederne!