DSE Synergy Lyngby 2016

Din mulighed for 20 jobsamtaler på 3 timer!

Hvor: Oticonsalen på DTU Lyngby

Hvornår: Onsdag d. 10. februar 2016 kl: 17:00.

Hvem kan deltage: Studerende og nyuddannede ingeniører fra alle faglige retninger og på både bachelor-, kandidat- og Ph.D. niveau.

 

 

Hvad er DSE Synergy?

DSE Synergy er en job- og projektsøgningsaften, hvor du har en helt enestående mulighed for at få mange ”one on one” jobsamtaler med de mange deltagende virksomhedsrepræsentanter.

Deltagende virksomheder til DSE Synergy har som minimum ét opslag som de vil have besat. Disse opslag kan eksempelvis være:

  • Fuldtidsjobs
  • Graduate-programmer
  • Praktikforløb
  • Projektopgaver (bachelor eller kandidat)
  • Specialkurser
  • Studiejobs

Det eneste, du skal gøre for at komme i kontakt med virksomhederne, er at tilmelde dig og dukke op!

Hvad er synergy

Hvad sker der til DSE Synergy?

Konceptet er inspireret af ”speed dating”, hvor du i løbet af korte tidsintervaller præsenterer dig selv for virksomhederne. Det er et møde mellem dig og virksomheden og finder sted omkring et bord i hyggelige omgivelser.

En klokke vil indikere, at din runde er overstået, og en ny studerende vil sætte sig til rette og præsentere sig selv. I disse korte præsentationsrunder afgøres det, om der opstår sød musik, og om kontakten resulterer i udveksling af CV og kontaktoplysninger rettet mod et nyt møde.

På aftenen trækker alle deltagere et nummer til de virksomheder, de gerne vil møde. I ventetiden mellem samtalerne er der rig mulighed for at slappe af, skrive noter, læse jobopslagene, komme på gode pitch lines, få en forfriskning, eller at øve sin elevatortale med DTU’s Karrierecenter, som man også kan trække nummer til.

Når det bliver din tur, vil du have 5 minutter til en udvidet elevatortale med virksomheden. Disse 5 minutter kan bruges på eksempelvis:

  • At præsentere dig selv for virksomheden.
  • Fortælle hvorfor du vil arbejde for deres virksomhed.
  • Fortælle om de kompetencer du har opnået.
  • Fortælle hvorfor lige netop du er den bedste kandidat til deres opslag!

Er der gensidig interesse mellem dig og virksomheden, har I mulighed for at udveksle kontaktinformationer, og du kan dermed komme tættere på dit drømmejob eller dit næste projekt.

For at øge virksomhedernes forståelse for de mange studerende, deltager mange virksomheder med en repræsentant fra HR, samt minimum én af deres egne ingeniører.

Tilmeld dig her:

Signup for this event has ended.

 

Synergy Bootcamp

Som noget nyt tilbyder DSE Synergy i samarbejde med DTU’s Karrierecenter individuel sparring og vejledning på Synergy Bootcamp, som er et arrangement forud for Synergy.

Her vil Karrierecenteret afholde et oplæg om, hvordan man bedst præsenterer sig for virksomhederne, eksempelvis gennem en elevatortale, samt udføre nogle øvelser og lave CV tjek.

IMG_2421 (2)

Læs mere om Synergy Bootcamp!

Hvornår: 3. februar 2016

Hvem kan deltage: Alle, der ønsker at deltage i Synergy 2016.

Hvordan: Tilmeld dig via vores tilmeldingsside. Tilmelding starter 15. januar kl. 12.00.

Er du repræsentant fra en virksomhed og interesseret i at deltage i Synergy 2016? Så kontakt os på [email protected].

 

Hvem deltager til DSE Synergy Lyngby 2016?

Linak A/S Gamblify CSC MatchMyThesis
Deloitte  Teach First Mircosoft Züblin A/S
Danfoss Novo Nordisk Philips Biocell  Center for Cybersikkerhed
VISMA OFS Fitel Denmark Siteimprove Koncernservice København
IBM