DSE Messe Lyngby


–  DSE Messe Lyngby 2017  –

–  140 karrieremuligheder på to dage  –

HVORNÅR: onsdag d. 5/4  &  torsdag d. 6/4 kl. 10-16

HVOR: Danmarks Tekniske Universitet, bygning 101, 2800 Kgs. Lyngby

 

DSE organiserer hvert forår Danmarks største job- og karrieremesse på DTU i Lyngby med hele 10.000 besøgende studerende og nyuddannede. Messen strækker sig over to dage og giver dig hvert år mulighed for at møde mere end 140 virksomheder og organisationer. Messen er DIN mulighed for at skabe forbindelser til erhvervslivet, så du kan få din drømmepraktikplads, dit drømmestudiejob eller drømmejobbet i sidste ende. Hvis du allerede har en drømmevirksomhed kan du sparre med virksomhedsrepræsentanterne, når du skal fastlægge din studieplan, sådan at du står med de rette kompetencer som dimittend og dermed er så attraktiv som muligt.

Hold dig opdateret på DSE Messe Lyngby 2017!

 

Hvorfor tage til messe?

På messen kan du møde et væld af virksomheder og det er din mulighed for at skille dig ud fra mængden. Snak med en virksomhedsrepræsentant og giv et godt indtryk af dig selv – så vil han/hun huske dig bagefter. Det er også altid en god mulighed for at uddele dit CV til relevante virksomheder.

Messekataloget

Husk dit messekatalog! Med et messekatalog i hånden er du godt klædt på til at møde virksomhederne på messen og det viser at du har forberedt dig på forhånd. I kataloget finder du beskrivelser af alle de deltagende virksomheder samt hvilke studieretninger de finder interessante. Husk, at du altid kan henvende dig til en virksomhed, som du finder interessant, også selvom virksomheden ikke har krydset netop din studieretning af. Udover at læse om alle de spændende virksomheder, kan du læse om alle de events som DSE afholder både før og under messen for at forberede dig så godt som muligt til messen.  

Hvordan forbereder du dig til messen?

Inden du går over til en virksomhed er det altid en god idé at have læst om virksomheden i messekataloget. Derudover er det en god idé at forberede et par relevante spørgsmål til dem på standen sådan, at I har noget at snakke om. Deltag også til vores jobkonference, som afholdes d. 28. marts. Årets gennemgående temaer er:
         Hvordan du finder det rigtige job.
         At skrive en ansøgning og et CV der kan få én til jobsamtale.
         Hvordan du forbereder og gennemfører en jobsamtale.

Virksomhedsvært

Op til messen har du mulighed for at melde dig til at være virksomhedsvært. Som virksomhedsvært får du tre oplevelsesrige dage under messen, hvor du bliver den primære kontakt mellem DSE og de deltagende virksomheder. Du vælger selv fire virksomheder, som du skal servicere under messen, og det er derfor en oplagt mulighed for at netværke med netop dine favoritvirksomheder. Derudover kommer du bag om forberedelserne til messen, da du samtidig hjælper til med praktiske ting dagen før og under messen. Det kunne for eksempel være at klargøre café-områder, lægge blå løber og at stå i DSE infostand med en erfaren DSE’er.

DSE sørger for forplejning alle tre dage, 4.-6. april 2017 og d. 5. april om aftenen arrangerer vi en fantastisk middag for virksomhedsværter, DSE-medlemmer og virksomhedsrepræsentanter i fine omgivelser. Denne middag er en ideel mulighed for at styrke og udvide dit sociale netværk med virksomhedsrepræsentanter og med studerende fra andre retninger. Med andre ord en middag, du ikke vil gå glip af!

Alt i alt får du som virksomhedsvært:
         Netværk blandt andre studerende
         Personlig kontakt med virksomhederne
         Messemiddag og messegave
         Middag og oplevelser med DSE
         Fuld forplejning under messen
         Indblik i DSE’s arbejde
         Oplagt mulighed til at melde dig ind i DSE
         Afterparty et par uger efter messen

Arrangementer før DSE Messe Lyngby 2017

DSE messen Lyngby 2017 er ikke kun en to dages begivenhed. Op til messen vil DSE sætte fokus på messen med en række forskellige oplysende events på både DTU campus Lyngby og Ballerup!

Arrangementer under DSE Messe Lyngby 2017

Viden omkring virksomhederne er en vigtigt faktor når du opsøger virksomheder under en messe. Derfor afholder vi mange arrangementer og tiltag under DSE Messe Lyngby, der var til formål at give dig en bedre mulighed for at møde de mange virksomheder!

  • Stempelkonkurrence
  • CV Tjek – Find Karrierecentret som står klar til at tjekke dit CV i læsesalen i S-Huset
  • CV Foto – Kom med bagerst i teltet og få taget dit professionelle CV foto
  • DSE Jobbank – Find jobbanken mellem S-Huset og foyeren ved hallen
  • Virksomhedsforedrag – starter hver hele time fra kl. 10:00 til 14:00 i DTUs mødecenter, lokale S08 og S16
  • Fair badge
  • Danmarks største job- og karrieremesse er ikke kun for ingeniørstuderende på DTU. Det er en job- og karrieremesse for alle! Derfor skal alle også have mulighed for at deltage! DSE tilbyder derfor gratis transport fra mange uddannelsesinstitutioner, universiteter og ingeniørskoler i og udenfor Danmark! Du kan læse mere omkring transport fra de mange forskellige universiteter her!
  • Din mening er vigtigt for os! Derfor har vi en spørgeskemakonkurrence, hvor du har muligheden for at vinde en af mange gaver ved at udfylde vores dette spørgeskema under messen.

 

Du kan læse mere om alle de deltagende virksomheder i Messekataloget. Du kan altid finde det nyeste i vores mange katalogstandere

Sponsor og partnerer til DSE Messe Lyngby 2017