Pejling

Pejling er en virksomhedshåndbog for ingeniørstuderende og færdiguddannede, der hjælper dig med at komme foran i jobkøen. Der bliver udgivet en ny Pejling hvert år, hvori der er nye guides og nyttige artikler om at søge job, at få gode kontakter og om at gøre et godt indtryk til jobsamtaler og meget mere, samt opslagssider om en masse ingeniørvirksomheder. Pejling kan du altså bruge til at få skrevet dig en god ansøgning, med et godt CV, samtidig med at du kan finde ud af, hvem du skal sende disse til, således du kan finde din helt rigtige plads på arbejdsmarkedet.

Pejling er opdelt således, at forrest finder du alle artiklerne med tips, guides og information om at søge job, men også om at tilrettelægge dit studie – Hver Pejling har sit eget fokus i disse artikler. Efter artiklerne kommer virksomhedssiderne, hvorpå en bred vifte af spændende ingeniørvirksomheder er beskrevet. Du kan her finde ud af, hvilke virksomheder der ansætter lige netop folk som dig, hvilket arbejde de laver og hvilke tilbud de har til studerende. Derved kan du skabe dig et overblik over, hvilke muligheder du har – både nu og når du er færdig med at studere.

Pejling er lavet af studerende til studerende, og vi håber du får en masse ud af det. Skulle du have en super god ide, eller bare noget generelt feedback, hører vi meget gerne fra dig.

Der står katalogstandere med Pejling både på Aalborg Universitet, DTU Lyngby og DTU Ballerup.

LæsPejlingHer2

Pejling hjælper dig under studiet til at fokusere på de rigtige ting og samtidig opbygge de kompetencer som arbejdsmarkedet nu engang kræver af den færdiguddannede ingeniør.
Brand: Pejling
Free New