Fokusaften Aalborg 2015

feb 16, 2015 Kommentarer lukket til Fokusaften Aalborg 2015 by

Vi står nu klar med flere fremragende Fokusaftener på Aalborg Universitet. En Fokusaften er et gratis arrangement, hvor du som studerende kan møde virksomheder indenfor dit felt. Virksomhederne afholder nogle oplæg, hvor de blandt andet fortæller om hvordan det er at arbejde som nyuddannet ingeniør hos dem. Bagefter giver vi aftensmad og her kan du få en uformel snak.

Udover Fokusaftenerne, der afholdes her på universitet, har vi også Fokusaften On Tour, hvor du i stedet besøger virksomheden på deres egen adresse. Programmet for en Fokusaften On Tour er bestemt helt selv af virksomheden. Der er gratis bus til Cobham SATCOM med i tilmeldingen, da deres adresse er uden for Aalborg. Deadline for tilmelding til Fokusaften On Tour er den 13. marts.
On Tour

Virksomhed Dato Tidspunkt Tilmelding
RTX A/S, GateHouse A/S, MapsPeople A/S 18/3 16:00 – 19:00 Link
Cobham SATCOM 19/3 16:00 – 18:30 Link
Rambøll 23/3 14:00 – 17:00 Link
COWI A/S 25/3 15:00 – 18:00 Link

Fokusaftener
Fokusaftenerne begynder alle kl 17:00 med en introduktion af aftenens program. På aftenen vil hver virksomhed holde en præsentation 2 gange, hvor hver præsentationsrunde vil vare omkring 1 time. Du vil altså komme til at høre præsentationer fra to virksomheder på en Fokusaften. Mellem præsentationerne vil der være indskudt en kort pause. Efter aftenens anden og sidste præsentationsrunde giver vi aftensmad til de deltagende. Det er derfor vigtigt at du er tilmeldt på aftenen. På de aftener som kun har en enkelt deltagende virksomhed vil der kun være en enkelt præsentation, efterfulgt af aftensmad. Deadline for tilmelding er til Fokusaften er den 5. marts.

Tema Virksomheder Dato Tilmelding
Information Technology Danske Bank, Nordea 10/3

(Lukket)

Energy & Production Alfa Laval Aalborg A/S, Danfoss A/S, Grundfos, Maersk Oil 11/3

(Lukket)

Civil Engineering & Consulting Arkil A/S, Grontmij A/S, McKinsey & Company 12/3

(Lukket)

Biotechnology Arla Foods 16/3

(Lukket)

Aalborg, Fokusaften

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.