Close

PRE-PAIR bliver afholdt i Ballerup. Det er en praktiksøgningsaften, hvor du har en enestående mulighed for at få op til 15 praktiksamtaler på kun 3 timer. De deltagende virksomheder har som minimum en praktikplads, som de vil have besat.

Kun praktikpladser til diplomingeniører

Alle diplomingeniører skal have mindst et halv års praktik i en virksomhed for at kunne gennemføre deres uddannelse. PRE-PAIR handler derfor kun om praktikpladser til diplomingeniører. Arrangementet bliver afholdt i Ballerup og er tilrettelagt som en form for speed dating mellem de studerende og virksomhederne. Virksomhederne skal komme med ledige praktikpladser og der vil blive serveret mad og drikke under arrangementet.

15 praktiksamtaler på kun 3 timer

I løbet af korte præsentationsrunder på 5 minutter skal du præsentere dig selv for op til 15 virksomheder. Der er tale om et møde mellem dig og virksomheden, som foregår i hyggelige omgivelser omkring et bord. En klokke vil indikere, at tiden er gået. Du skal nu præsentere dig selv for den næste virksomhed. Husk at have dit CV og/eller kontaktoplysninger med, så du kan aflevere det til virksomhederne.

Udvidet elevatortale

Du kan nå at fortælle mange ting om dig selv på 5 minutter. Forbered dig godt hjemmefra. Få hjælp af venner til at finpudse din elevatortale. Det er en stor fordel at sige den højt mange gange. Fortæl lidt om dig selv, om dine kompetencer og hvorfor du gerne vil have en praktikplads hos virksomheden. Hjælp dem med at forstå, hvorfor de skal vælge netop dig. 

PRE-PAIR Bootcamp

DSE tilbyder i samarbejde med DTU’s Karrierecenter individuel sparring og vejledning på PRE-PAIR Bootcamp, som er et arrangement forud for PRE-PAIR. Her vil der være et oplæg om, hvordan du bedst præsenterer dig for virksomhederne.

Placering

Du finder PRE-PAIR på DTU i Ballerup.
Lautrupvang 15, 2750 Ballerup.

Afholdte og kommende PRE-PAIR arrangementer

Følg linkene nedenfor for at læse mere om den PRE-PAIR der afholdes og tidligere afholdte arrangementer.

[catlist name=”Pre-Pair” thumbnail=yes thumbnail_size=large excerpt=yes posts_morelink=”Læs mere…” template=generalPosts numberposts=4 excerpt_size=30]