Close

DSE Lyngby

DSE Messe, Fokusaften, PRE-PAIR og Pejling

DSE Lyngby har til opgave at planlægge og afholde Danmarks største job- og karrieremesse, den kendte DSE Messe, på DTU i Lyngby. Det er DSE Lyngbys opgave at planlægge messen, mens begge afdelinger hjælper til under afholdelsen. Udover messen bliver der afholdt Fokusaften i Lyngby og PRE-PAIR i Ballerup. Begge disse arrangementer bliver planlagt og afholdt af DSE Lyngby. Begge afdelinger er sammen om at planlægge og producere virksomhedshåndbogen Pejling, som fordeles ud til mange universiteter i Danmark. Der bliver også afholdt mindre events, hvor formålet er at udbrede information om DSE’s arrangementer samt at uddele Pejling. 

Mange faglige kompetencer er i spil

DSE løser mange forskellige opgaver, der kræver og skaber kundskaber inden for kommunikation, samarbejde, planlægning, projektstyring, ledelse, økonomistyring, salg, markedsføring, IT-udvikling og grafisk design. 

Vi står først og fremmest for udviklingen af foreningen, motiveringen af foreningens frivillige og håndteringen af foreningens økonomi. Vi promoverer DSE via events, uddelinger af trykt materiale og sociale medier. Derudover designer og producerer vi for eksempel vores kataloger, flyers og online promoveringsmateriale. Vi udvikler og styrer også de IT-systemer, som vi bruger.

En meget vigtig kommunikationsopgave er at tale med de studerende og relevante virksomheder om vores produkter. Under vores arrangementer er det os, der servicerer virksomhederne og de studerende. 

Alle kan komme med idéer og være med til at løse de mange spændende opgaver.

Vil du også være medlem? Få mere information under bliv medlem

Bliv medlem
Frivillige studerende fra forskellige retninger og årgange

DSE Lyngby har to kontorer, et på DTU Lyngby og et på DTU Ballerup. I alt er der omkring 60 studerende fra forskellige studieretninger og årgange. De bidrager til foreningens arbejde med at skabe en god kontakt imellem de studerende og erhvervslivet. 

Find os

Du kan finde på DTU. Vi har kontor i bygning 101E, 1. sal, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby, og på Lautrupvang 15C, D2.82, 1. sal 2750 Ballerup.

Kontakt os

DSE events i Lyngby og Ballerup

DSE Messe Lyngby 2023

DSE Messe Lyngby 2023

Kom med til Danmarks største job- og karrieremesse! Dato: 29. og 30. marts 2023 Tid: 10:00 – 16:00 Sted: DTU Bygning 101, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby De Studerendes Erhvervskontakt bygger ny ...

DSE Messe Lyngby 2022

DSE Messe Lyngby 2022

Kom med til Danmarks største job- og karrieremesse! Dato: 6. og 7. april 2022 Tid: 10:00 – 16:00 Sted: DTU Bygning 101, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby Dette er din chance for ...

DSE Messe Online 2021

DSE Messe Online 2021

Kom med til online job- og karrieremesse!  Dato: 7.-8. April 2021 Tid: 10:00-16:00 Sted: Hjemme hos dig! Registering: bit.ly/DSEmesse DSE Messen er igen i år online! Dette er din chance for at komme i kontakt ...

Online DSE Fokusaften Lyngby 2020

Online DSE Fokusaften Lyngby 2020

Fokusaften foregår i uge 46! Hvert år arrangerer De Studerendes Erhvervskontakt (DSE) en række Fokusaftener, som kan give dig et unikt indblik i, hvordan hverdagen fungerer i nogle af Danmarks førende ...

Følg os på Instagram

[insta-gallery id=”2″]