Messeklar

sep 01, 2016 Kommentarer lukket til Messeklar by

Er du klar til at tale med virksomheder på messen? Kom til “Messeklar” og bliv klædt bedst muligt på til mødet med virksomhederne. Der vil være gode råd til netværk, den gode samtale, samt hvordan et godt førstehåndsindtryk skabes. Derudover vil der også være inspiration til, hvordan dit CV kan skrives for at vække størst interesse i ansøgningsbunken.

 

Aftenens program kommer til at bestå af oplæg fra Simone Lemming Andersen og fra Capax Recruitment. Mellem omlæggene vil der ved en pause hvor DSE har sørget for mad og drikke.

 

Simone Lemming Andersen er specialist i networking, præsentationsteknikker og performance og er blandt landets førende på området. Under foredraget vil hun give dig redskaber til, hvordan du kan skabe dig et godt netværk.

Capax Recruitment er den førende konsulent- og rekrutteringsvirksomhed inden for ingeniør- og IT-specialister i Danmark. Under foredraget fortæller de hvilke kvaliteter de selv går efter, når de headhunter ingeniører til virksomheder, samt hvordan et CV udformes. Yderligere fortæller de hvordan du bedst udvælger virksomheder og følger op på dem efter messen.

 

Arrangementet afholdes tirsdag d. 4. oktober på Fibigerstræde 15 kl. 17:00. Tilmelding er nødvendigt for at deltage i arrangementet og fristen for tilmelding er fredag d. 30. september kl. 12:00.

 

Tilmelding til Messeklar

Signup for this event has ended.

Aalborg, Messe

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.