Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

Aarsleff Rail A/S

KAN DU LIDE AT REGNE, LEDE OG BYGGE?

Så har du gode muligheder i Aarsleff Rail. Som specialentreprenør ved vi godt, at ikke alle nyuddannede er eksperter i jernbaneanlæg. Men er du en engageret og fagligt dygtig holdspiller, der ikke er bange for have kontor i en skurby, har vi drømmejobbet til dig. Du får gode rammer for videreuddannelse og udvikling – og en arbejdsplads med åbenhed, dynamik, ansvarlighed og professionalisme. Du bliver udfordret hver dag af erfarne kollegaer i et gensidigt samarbejde, hvor vi alle lærer af hinanden. Det giver sammenhold og gør os alle dygtigere.

Danmarks største jernbaneentreprenør

I Aarsleff Rail har vi specialiseret os i at planlægge og gennemføre alle typer infrastrukturprojekter, på og omkring jernbanenettet. Vi er blandt de førende i branchen og har alle banekompetencer in-house. Vores specialkompetencer giver os unikke muligheder for samarbejde med både danske og internationale partnere. For dig betyder det mulighed for at deltage i mange spændende projekter.

Som ingeniør hos os er du med til at planlægge og gennemføre fx sporfornyelser, betonkonstruktioner og kørestrømsanlæg. Undervejs udvikler vi sammen helt nye løsninger til vedligehold og nyanlæg.

Vil du sætte dig spor?

Hos Aarsleff Rail er resultatet af dit arbejde helt håndgribeligt. Eltog får strøm fra de kørestrømsanlæg vi har været med til at rejse, pendlere kører ad spor vi har bygget og bilister passerer over jernbaneviadukter vi har støbt. Vores orange specialmaskiner lyser op langs banen. Vil du sætte dig spor i landskabet, så er et job i Aarsleff Rail det helt rette!

En del af noget større

Vi er en virksomhed i vækst. Det betyder, at du har gode muligheder for at bruge din viden og få erfaring. Vi har aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland og permanente kontorer i Hvidovre, Viby J. og Fredericia.

Vi er en del af Aarsleff-koncernen, som arbejder på internationalt plan og har en førende position i Danmark. Koncernen er specialiseret i planlægning og udførelse af store, komplekse projekter indenfor infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og bygge- og anlægsopgaver.

”Jeg gik næsten direkte fra min sidste eksamen til jobbet som entrepriseleder på et stort sporfornyelsesprojekt. Fra første dag i Aarsleff Rail har jeg haft selvstændigt ansvar på byggepladsen og været inddraget i flere store tilbud.”  

Trine Marquardsen, Kandidat Byggeteknologi, DTU

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 570
Ingeniører: 85

test
Total: 570
Ingeniører: 85


Information

Hasselager Allé 5
DK-8260 Viby J

Telefon: +45 8734 3000
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.aarsleffrail.com