Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

Banedanmark

Vidste du, at vi er Danmarks største bygherreorganisation?
Vi har nogle af landets største infrastrukturprojekter, og vi har travlt som aldrig før.

Hos os får du mulighed for at sætte dit fingeraftryk og se resultaterne af dit arbejde ude i den virkelige verden. Det er uanset, om du vil arbejde med projekt- og projekteringsledelse, nye signalsystemer, trafikal planlægning, byggeledelse, baneteknik eller noget helt andet.

Vi elektrificerer jernbanen
På Sjælland er vi i gang med at sætte nye køreledninger og master op. Og i Jylland er vi blandt andet i gang med at forberede elektrificeringen ved at hæve broer, sænke spor, ombygge veje og tænke geoteknik og afvanding.

Vi laver nye signaler
Vi udskifter de forældede signaler med ny teknologi. Det er en kompleks opgave, som er krævende både teknisk og projektstyringsmæssigt og berører mange fagområder. De nye signaler bliver udrullet løbende frem mod 2030.

Vi bygger Ringsted-Femern banen
Strækningen Ringsted til Rødby Havn skal gennemgå en omfattende ombygning som forberedelse til Femern-bælt tunnellen. Banen bliver dobbeltsporet hele vejen, og der kommer helt nye jernbanebroer over Storstrømmen, Guldborgsund og Masnedsund. Banen skal desuden elektrificeres, og for at gøre plads til kørestrøm og dobbeltspor ombygger vi mere end 100 broer og et større antal vejanlæg.

Vi planlægger trafikken
Udover vores mange projekter optimerer vi udnyttelsen af jernbanen ved at simulere fremtidige køreplaner og arbejde med kapacitetsudvikling. Vi planlægger, udvikler og tildeler kapacitet til togoperatørerne og korrigerer køreplanen i forbindelse med vedligehold og projekter.

Vi passer på jernbanen
Vi vedligeholder jernbanen løbende – spor, kørestrøm, sikringsanlæg og meget andet. Og vi udvikler nye metoder til vedligehold, for eksempel 3D-opmåling af vores sporskifter for at vurdere behovet for vedligehold. 

Kom og mød os!
På vores hjemmeside kan du altid se vores ledige stillinger og tilmelde dig vores jobagent, og du har også mulighed for at møde os på DSE Messen 2019, hvor du kan tale med både HR og medarbejdere. Du kan også læse mere om vores andre spændende projekter på vores hjemmeside www.bane. dk.

Fakta

Medarbejdere

test
Total:
Ingeniører:

test
Total: 2350
Ingeniører: 314


Information

Carsten Niebuhrs gade 43
1577 København V
Denmark
Telefon: 82340000
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.bane.dk