Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

Banedanmark

Spændende opgaver venter på dig!

Vidste du, at vi er en af Danmarks største bygherrer?

Vi har nogle af landets største infrastrukturprojekter, og vi har travlt som aldrig før.

Hos os får du mulighed for at sætte dit fingeraftryk og se resultaterne af dit arbejde ude i den virkelige verden. Det er uanset, om du vil arbejde med projekt- og projekteringsledelse, nyt signalsystem, trafikal planlægning, byggeledelse, baneteknik eller noget helt andet.

Vi elektrificerer jernbanen

Elektrificeringen af jernbanen er til gavn for både miljøet og togdriften. Eltog udleder langt mindre CO2, støjer mindre og giver mulighed for at køre med højere hastighed end man kan med dieseltog. I dag er jernbanenettet kun delvist elektrificeret. Frem mod 2027 sætter vi strøm til yderligere 1.362 km jernbane.

Vi skifter til IT-baseret signalteknologi

Vi udskifter de forældede signaler med ny IT-baseret signalteknologi. Det er en kompleks opgave, som er krævende både teknisk og projektstyringsmæssigt og berører mange fagområder. De nye signaler bliver udrullet løbende frem mod 2030.

Vi bygger Ringsted-Femern banen

Vi ombygger jernbanen ned mod den kommende Femern Bælt forbindelse. Banen bliver dobbeltsporet hele vejen, og der kommer nye jernbanebroer over Storstrømmen, Masnedsund og Guldborgsund. Banen skal desuden elektrificeres, og for at gøre plads til kørestrøm og dobbeltspor ombygger vi mere end 100 broer og et større antal vejanlæg.

Vi planlægger trafikken

Udover vores mange projekter optimerer vi udnyttelsen af jernbanen ved at simulere fremtidige køreplaner og arbejder med, hvordan vi bedst udnytter kapaciteten på jernbanen. Vi planlægger, udvikler og tildeler kapacitet til togoperatørerne og korrigerer køreplanen i forbindelse med vedligehold og projekter.

Vi passer på jernbanen

Vi vedligeholder jernbanen løbende – spor, kørestrøm, sikringsanlæg og meget andet. Og vi udvikler nye metoder til vedligehold, for eksempel 3D-opmåling af vores sporskifter for at vurdere behovet for vedligehold og fornyelse. 

Kom og mød os!

Igen i 2020 er vi med på DSE Messen i Lyngby såvel som i Aalborg, hvor du møder nogle af vores ingeniører, der fortæller om dine jobmuligheder hos os.

Du kan læse mere om vores spændende projekter på www.bane.dk. Her kan du også besøge vores jobside, hvor du finder vores ledige stillinger og tilmelder dig vores jobagent.

Fakta

Medarbejdere

test
Total:
Ingeniører:

test
Total: 2.400
Ingeniører: 320


Information

Carsten Niebuhrs gade 43
1577 København V
Denmark

Telefon: 82340000
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.bane.dk