Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

Computas Danmark

Vil du arbejde med AI, maskinlæring, Big Data og Google Cloud?

Den mulighed har du hos Computas, som er Nordens største Google Cloud-partner. Her kan du komme til at arbejde med nogle af tidens mest spændende og innovative, værdiskabende og samfundsnyttige løsninger til både den offentlige og private sektor. Da vi er en af få aktører, som tilbyder Google Cloud-platformen i Norden, oplever vi stor interesse fra kunder som ønsker at anvende Google Cloud Platform til innovation i deres egen virksomhed. Derfor har vi etableret et nyt kontor i København.


Start-up med tryghed

Som nyansat i Computas Danmark vil du få muligheden for at være med på å byg det danske kontor op. Du er med til at påvirke udviklingen af selskabet og derudover kommer du til at arbejde med det ypperligste indenfor cloud teknologi. Alle, der starter med os, deltager i vores onboarding week i Oslo. Her møder du mange nøglepersoner i virksomheden og får en god introduktion til virksomhedens historie, værdier, kultur og fokusområder. 


Nordens første Google Cloud-specialiserede virksomhed

Som den første nordiske virksomhed har Computas opnået at blive specialist inden for App Development og Machine Learning på Google Cloud Platform. IT-selskabet er i forvejen en af få nordiske Google Premier Partners og har Nordens største Google Cloud-certificerede faglige miljø. Flere førende aktører inden for energi, transport og ingeniørarbejde bruger i dag IT-konsulenthuset til at udvikle sine Google Cloud-løsninger. Her kommer du til at beskæftige dig med det sidste nye inden for innovation, og benytter det nyeste indenfor GCP-teknologi – også API’er som ikke er frigivet til markedet.


Over 30 år erfaring med AI 

Computas blev etableret i 1985 som et datterselskab til Det Norske Veritas (nu DNV GL). Allerede dengang leverede man systemer baseret på kunstig intelligens. Så da AI blev stort i den brede offentlighed, var Computas i stand til at reagere hurtigt. Det betyder, at Computas nu er det kontor med flest Google-certificerede medarbejdere i Norden, og at hele Google-organisationen i Nordeuropa efterspørger vores viden og løsninger. Skaberglæde og samarbejde er kerneværdier i vores måde at arbejde på, og vi er drevet af ønsket om at skabe teknologisk innovation, som giver menneskelige fremskridt. Vi er i dag tæt på 300 medarbejdere, og virksomheden er 100 procent ejet af vores ansatte. Det betyder, at alle får minimum 1.000 aktier, når de bliver ansat. Derudover er der kort fra idé til handling og fra medarbejderne til ledelsen. Computas hovedkontor ligger i centrum af Oslo. Udover den nye afdeling i København har man også en leveranceenhed i Bukarest i Rumænien – Computas Development Center.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 330
Ingeniører: 270

test
Total: 13
Ingeniører: 11


Information

Computas Danmark ApS
Frederiksborggade 15
1360 København

Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.computas.dk