Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

Computas Danmark

Vil du arbejde med AI, maskinlæring, Big Data og Google Cloud?

Den mulighed har du hos Computas, som er Nordens største Google Cloud-partner. Her kan du komme til at arbejde med nogle af tidens mest spændende og innovative, værdiskabende og samfundsnyttige løsninger til både den offentlige og private sektor.

Da vi er en af få aktører, som tilbyder Google Cloud-platformen i Norden, oplever vi stor interesse fra kunder som ønsker at anvende Google Cloud Platform til innovation i deres egen virksomhed. Derfor har vi etableret et nyt kontor i København, siger Trond Eilertsen, CEO i Computas.

Byg det danske kontor op
Flere førende aktører inden for energi, transport og ingeniørarbejde bruger i dag IT-konsulenthuset Computas til at udvikle sine Google Cloud-løsninger. Computas oplever samtidig en voldsom efterspørgsel fra innovative virksomheder, som vil bruge den amerikanske gigants sky-platform. Derfor er vi på jagt efter dygtige Data Engineers, Google Cloud Platform Architects, Cloud Infrastructure Engineers og Data Scientists. Hos Computas kommer man til at arbejde i Europas største Google Cloud-certificerede miljø.
Samtidig får man en sjælden mulighed for at arbejde kreativt på et ekstremt højt fagligt niveau samtidig med, at man er med til at bygge den danske afdeling op, forklarer Borghild Rage, Vice President Delivery, som står for rekrutteringen i Danmark.

Tæt samarbejde med Google
Det er Borghild Rages job at opbygge og lede teams internt i Computas, og hun understreger, at man meget gerne hører fra nyuddannede, som kan se mulighederne og fordelene i at arbejde tæt sammen med Google.

Computas er officiel Google-partner, og Google er meget interesseret i vores arbejde. Når man arbejder så tæt sammen med Google og deres Cloud-løsninger, som vi gør, er man med helt fremme, når det kommer til AI, maskinlæring og Big Data. Samtidig får man muligheden for at for at komme til at arbejde i et dansk startupmiljø med et solidt norsk selskab i ryggen, forklarer Borghild Rage. 

Over 30 år erfaring med AI
Computas blev etableret i 1985 som et datterselskab til Det Norske Veritas
(nu DNV GL). Allerede dengang leverede man systemer baseret på kunstig intelligens. Så da AI blev stort i den bredde offentlighed, var Computas i stand til at reagere hurtigt.Det betyder, at Computas nu er det kontor med flest Google-certificerede medarbejdere i Norden, og at hele Google-organisationen i Nordeuropa efterspørger vores viden og løsninger.

Vi er i dag tæt på 300 medarbejdere, og virksomheden er 100 procent ejet af vores ansatte. Det betyder, at alle får minimum 1.000 aktier, når de bliver ansat. Derudover er der kort fra idé til handling og fra medarbejderne til ledelsen, siger Trond Eilertsen. Computas hovedkontor ligger i centrum af Oslo. Udover den nye afdeling i København har man også et kontor i Stavanger samt en leveranceenhed i Bukarest i Rumænien – Computas Development Center.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 300
Ingeniører: 250

test
Total: 8
Ingeniører: 6


Information

Computas Danmark ApS
Frederiksborggade 15
1360 København
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.computas.dk