Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

HOFOR A/S

Vi skaber bæredygtige byer

Man skal også kunne bo i byerne om 100 år
Hvordan gør vi København til verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025? Hvordan skaber vi fremtidens energisystem med mest mulig vedvarende energi? Hvordan indretter vi vores byer, så de er klar til et ændret klima? Og hvordan passer vi bedst på grundvandet, så de næste generationer også kan få rent vand i hanerne?

Disse store udfordringer, og mange flere, kan du være med til at finde løsninger på med et job hos HOFOR. I HOFOR, Hovedstadsområdet Forsy­ningsselskab, deler vi nemlig en vision: Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger.

Det kræver innovation, teknologi og viden i verdensklasse
Hovedstadsområdet står overfor store for­andringer. Befolkningstallet vokser, klimaet ændrer sig, og regnen falder i større mængder.

Vi skal ruste os til disse udfordringer, så også fremtidige generationer kan slippe af med regnvand og spil­devand på en bæredygtig måde, få varme i stuerne, gas i komfuret og rent drikkevand i hanerne. Det kræver holdbare og bære­dygtige løsninger – både over jorden, nede i rørene og på tværs af kommunegrænserne.

Skal vi lykkes, kræver det innovation, teknologi og faglig viden i verdensklasse. Derfor søger vi altid dygtige medarbejdere, og derfor kan der være brug for dig!

Med et job i HOFOR kan du være med til at gøre en forskel, både for miljøet og for mere end en million mennesker i hoved­stadsområdet. Til at løfte de mange spændende opgaver er vi ca. 1.200 engagere­de medarbejdere, hvoraf omkring 230 er ingeniører.


Fokus på din faglige udvikling
I HOFOR har vi stort fokus på både arbejdsmiljø og medarbejderudvikling. Vi har travlt med at realisere vores mål, og samtidig skal det være muligt at have en sund balance mellem arbejde og fritid.

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt, og du får løbende mulighed for at tilegne dig nye færdigheder. Da HOFOR er en stor virksomhed, har du også mulighed for at udvikle dig fagligt og evt. skifte job internt i løbet af din karriere.

Vil du være med?
Vil du også være med til at skabe bæredygtige byer? Så følg os på LinkedIn og opret en JobAgent på www.hofor.dk/om-hofor/job/. Her kan du følge med i vores spændende projekter og få besked om nye stillinger (inkl. studiejob, praktik og erhvervs-ph.d.).

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 1200
Ingeniører:

test
Total: 1200
Ingeniører: 230


Information

Ørestads Boulevard 35
2300 Københan S
Telefon: 33953395

Hjemmeside: http://hofor.dk