Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

Immeo

Vil du være med til at skabe Danmarks bedste digitale løsninger?
 
Som it-konsulent hos Immeo starter du din professionelle karriere i en virksomhed med unge kollegaer og med gode faglige udviklingsmuligheder. Immeo er et forretningsorienteret it-konsulenthus, og vi hjælper virksomheder med at realisere deres digitale potentiale. Vi er specialister i at styrke vores kunders forretning gennem digitale løsninger indenfor e-handel, product information management, Cloud- applikation- og integrationsløsninger samt kunde- og service-portaler.
 
Vi løfter i flok
Hos Immeo arbejder vi projektorienteret. Som konsulent kommer du til at indgå i et team, hvor du er med til at designe og udvikle teknisk komplekse løsninger. Det betyder, at du deltager i analyse, design og programmering.
 
Vi arbejder med de nyeste teknologier
Vi har samlet et hold af 60 konsulenter, der arbejder med de nyeste teknologier på markedet. Du kommer til at spare med dem alle, når I sammen realiserer kundens forretningsstrategier og Customer Experience-løsninger.
 
Vi arbejder med en kombination af Microsoft .Net Core backend- og frontend teknologier som React, TypeScript og NodeJS. Løsningerne baserer vi på Microservices i Azure Cloud, hvor vi bl.a. benytter Web Apps, Functions, API Management og Cosmos DB.
 
Vi hjælper dig med at blive endnu dygtigere
Vi vil være de bedste til digitalisering, og vi vægter derfor højt, at du bliver udfordret og udvikler dig fagligt. Hos Immeo deltager du i vores uddannelsesprogram, School of Excellence, hvor du flere gange om året tager med dine kollegaer på seminarer og kurser. Her bliver du bla. certificeret i relevante platforme og i de nyeste teknologier. Du får også en mentor, som er med til at sikre, at du følger det spor, som passer til dine karriereønsker og ambitioner.
 
Vi har det sjovt
Vi tror på, at der skal være plads til at dele oplevelser uden for arbejdstiden. Vi har derfor en række af sociale arrangementer: Vi tager på fredagsbar. Vi fejrer vores succeser på projektarrangementer. Vi mødes til events på tværs af kontoret, hvor vi både hygger os og udfordrer hinanden. Hos immeo bliver du inviteret til alt fra gokart, fægtning og mountainbike i skoven til quizaftener og gamer-nights.
 
Bliv en del af Danmarks digitale frontløbere
Er du studerende eller nyuddannet, og vil du være med til at udvikle innovative digitale løsninger? Immeo søger Danmarks bedste kollegaer til vores konsulentteam.
 
Læs mere, og send os din ansøgning på www.immeo.dk/karriere
 

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 60
Ingeniører: 55

test
Total: 60
Ingeniører: 55


Information

København
Trommesalen 5, 3. sal
1614 Københvan V

Aarhus
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
Telefon: +45 7217 0770
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.immeo.dk