Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

LINAK A/S

Er du på udkig efter et job, der giver mening?

Hos LINAK arbejder vi hver dag for at forbedre menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø. Du kan glæde dig til at blive et fuldgyldigt medlem af LINAK-familien og blive involveret i projekter og betroet vigtige forretningsmæssige opgaver.

Du vil deltage i stærke arbejdsfællesskaber med gode kollegaer i en ofte travl og udfordrende hverdag, hvor en flad organisationsstruktur, uformel omgangstone og positiv attitude skaber det gode klima.

Som medarbejder hos LINAK A/S bliver du også en del af vores personaleforening, som planlægger forskellige arrangementer i løbet af året, samt et mere uformelt LINAK A/S socialt netværk, hvor man fx mødes til en fyraftensøl eller til grill.

På LINAK A/S betyder teamwork nemlig alt!

Arbejdsområder

Hos LINAK A/S har vi ingeniører med forskellige baggrunde i mange forskellige afdelinger. Vi søger blandt andet elektronik-, mekanik-, software- og produktionsingeniører til at hjælpe med udvikling af nye og eksisterende produkter samt vores produktion.

Så hvad enten din passion er produktudvikling eller optimering af eksisterende produkter, produktion og kvalitet, så har du muligheden for at udleve drømmen og blive en del af holdet hos LINAK A/S. Vi ansætter både erfarne og nyuddannede samt praktikanter og graduates. Uanset hvilken uddannelse eller erfaring du kommer med, vil du få tildelt spændende opgaver, der har stor betydning for LINAK A/S, og hvor du vil få en indflydelsesrig rolle i forretningsmæssige vigtige projekter.

Faglig og Personlig Udvikling

For at du får den bedst mulige opstart hos LINAK A/S, har den enkelte leder sammensat et introduktionsprogram til dig. For at sikre din faglige og personlige udvikling som nyansat ved LINAK, vil du opleve den nødvendige support og opbakning fra din leder/mentor og dine kompetente kollegaer.

Fordele hos LINAK A/S

Som ansat hos LINAK A/S, får du adgang til kantinen, som tilbyder et bredt udvalg af mad til fordelagtige priser. Herunder kan du vælge mellem varme retter, salatbar, rugbrød, sandwich, smørrebrød osv.

Derudover har vi også et træningscenter, som er til fri afbenyttelse for medarbejdere.

Som praktikant hos LINAK bliver du ansat på lige fod med vores øvrige  medarbejdere, og du vil få hands-on erfaring med praktiske ingeniøropgaver. Vi tilbyder løn i hele praktikperioden, og kommer du langvejs fra, stiller vi et kollegieværelse til rådighed til dig uden beregning. Sammen med vores andre 12-15 praktikanter, inviteres du til et introevent.

Geografi

LINAK A/S hovedkvarter er placeret i Guderup, ca. 15 km uden for Sønderborg, og der går busser fra Sønderborg 1-2 gange i timen. Derudover kommer mange medarbejdere fra Sønderborg, så det kan også være muligt at arrangere fælleskørsel eller du kan cykle sammen med de andre LINAKKERE.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 2.500
Ingeniører:

test
Total: 1.250
Ingeniører: 280


Information
Smedevænget 8, Guderup
6430 Nordborg

Telefon: 73151515
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.linak.com