Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

MOE Rådgivende Ingeniører

Dynamisk miljø - spændende projekter

En virksomhed i vækst
MOE er med til at sætte nye standarder som en af de største rådgivende
ingeniørvirksomheder i den danske bygge-og anlægsbranche. Det gælder alt fra udvikling af infrastruktur og miljørådgivning til en mere bæredygtig udnyttelse af ressourcer. Vi skaber innovative løsninger til bygninger i alle afskygninger og er med til at realisere de kreative og originale idéer, der sætter dansk arkitektur på verdenskortet. Vores projekter tæller komplekse byggerier som Den Sorte Diamant, Den Blå Planet og DTU Biosustain.

Vi er en multidisciplinær rådgivnings-
virksomhed med kompetencer inden for Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur.

I de seneste år har MOE haft en betydelig medarbejdertilgang, og vi er nu over 850 medarbejdere fordelt på seks kontorer i Danmark og datterselskaber i Norge og Filippinerne.

Et dynamisk miljø
MOE er ejet af de ledende medarbejdere, fra direktion til projektchefer, og det afspejler sig overalt i virksomheden. Vi tror på, at ejerskab og involvering skaber dedikerede og motiverede medarbejdere, der tager ansvar for projekter, kollegaer og kunder. Så selvom MOE har eksisteret i næsten 90 år, er vi fortsat præget af en nysgerrig iværksættermentalitet og stærk holdånd. Vi giver udfoldelsesplads til nyansatte ingeniører, og med vores flade struktur og åbne kultur er beslutningsvejene korte og muligheden for indflydelse stor.

En attraktiv arbejdsplads
Du definerer og styrker selv din egen karrierevej i MOE. Vi giver din udvikling et boost gennem vores interne uddannelsessystem MOE Akademi, der udbyder kurser inden for projektstyring, faglighed, ledelse og BIM. Mange af vores systemer er på dansk, men vi agerer internationalt og har specialansættelser for engelsksprogede.

Vi mener det dybt seriøst, når vi siger, det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tror på et stærkt socialt sammenhold både i og uden for arbejdstiden. MOE støtter op om sociale aktiviteter, og dit initiativ er altid velkommen. Medarbejderne arrangerer og driver talrige aktiviteter fra sport og kultur til fester og familieudflugter.

Hvert år inviteres alle medarbejdere med på en skitur i foråret og en studietur i efteråret. Studieturen har bl.a. gået til Barcelona, Istanbul og senest Hamborg.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 850
Ingeniører: 660

test
Total: 778
Ingeniører: 595


Information
MOE A/S
Buddingevej 272
2860 Søborg
Telefon: +45 4457 6000
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://moe.dk