Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

Mjølner Informatics A/S

Hos os bliver udfordringer til forretningsskabende digitale løsninger

Mjølner Informatics er et software- og designhus i hjertet af Aarhus’ it-miljø. Med mere end 30 år på bagen ved vi, at fremgang ikke skabes af modeller og tabeller, men af mennesker med den rette faglighed og mod på at gøre en forskel.

Forskellige opgaver og teknologier
Ved du, hvad du vil lave resten af dit liv? Nej vel…? Mjølner er ikke et produkthus, men et projekthus. Derfor oplever vores ansatte stor variation i de projekter, de hen over tid arbejder på. Vores kunder kommer fra forskellige brancher og har forskellige udfordringer. Vi bruger derfor en række forskellige tilgange og teknologier når vi forandrer kundernes udfordringer til forretningsskabende it-løsninger.


Skarpe hjerner, der (også) udvikler hinanden
”For at udfordre og udvikle sig selv er det vigtigt at omgive sig med dygtige kollegaer – derfor valgte jeg Mjølner.” Sådan siger Chris Piechotta, der startede hos Mjølner efter at have afsluttet sin civilingeniør i teknisk it. Vi prioriterer vores faglighed og vidensdeling. Med faglige fællesskaber og studiegrupper har vi sat vores udvikling af hinanden og organisationen på dagsordenen.

Plads til at leve
Mjølner Informatics er gentagne gange blevet kåret som en af Danmarks bedste it-arbejdspladser. Det er vi stolte af, og vi ved, at glade medarbejdere skaber bedre resultater. I et erhverv, der drives af ideer skal der være leverum til de hjerner, der kommer på dem. Derfor giver vi plads og ånderum i hverdagen til de mennesker, der sammen udgør Mjølner Informatics. 

Hele mennesker, ikke profiler
Der er stor variation i de opgaver vi løser. Derfor ansætter vi aldrig personer med kun ét projekt for øje. Det betyder også at vi i høj grad ansætter efter det potentiale vi ser i dig og ikke kun dine konkrete kompetencer. Vi ansætter hele mennesker – ikke profiler.

Besøg https://mjolner.dk/karriere/ og se vores ledige stillinger.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 100
Ingeniører: 50

test
Total: 50
Ingeniører: 50


Information

Finlandsgade 10
8200 Aarhus N
Telefon: 41953653
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.mjolner.dk