Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

NCC Danmark

VÆR MED TIL AT SÆTTE AFTRYK PÅ DANMARK

NCC er en Danmarks største bygge- og anlægsvirksomheder. Vi beskæftiger os med byggeri, renovering og anlægsopgaver, og vi har altid gang i store, spændende projekter, der sætter aftryk på Danmark.

Hos os bliver du en del af en virksomhed, der tør udfordre gængse normer og løsninger. Vi udvikler totalløsninger, hvor vi trækker på vores dygtige eksperter på tværs af mange fagdiscipliner. Ingeniører i NCC arbejder med alsidige, spændende og udfordrende opgaver inden for både byggeri og anlæg. Vi har brug for kolleger til mange forskellige typer opgaver fra projektstyring, ledelse og projektering over salg til 3D-modellering, tilbudsgivning, projektudvikling og rådgivning.

VI ER PÅ FORKANT

NCC satser stort på VDC (Virtual Design & Construction) og søger hele tiden efter nye muligheder og metoder inden for området. Vi er aktive medlemmer af organisationer som buildingSMART i alle de nordiske lande, og vi er brancheledende i forhold til at implementere forskning og udviklingsprojekter inden for digitale byggemetoder. Samtidig kommer du til at arbejde på tværs af faggrænser, afdelinger og forretningsområder. Og du kommer til at gøre det på en måde, som tager hensyn til både mennesker og miljø.

BLIV EN DEL AF HOLDET

Hos os bliver du en del af et stærkt fællesskab. Vi arbejder i teams, og bidrager alle til at nå vores fælles mål. Uanset om du arbejder på kontoret eller ude på vores spændende projekter, vil du indgå som en vigtig del af et team og arbejde tæt sammen med både unge og mere erfarne kolleger, så du altid kan få den nødvendige sparring. Som ung medarbejder får du mulighed for at prøve din viden af i den virkelige verden og finde ud af, hvor i bygge- og anlægsbranchen du føler dig mest hjemme.

BLIV PRAKTIKANT HOS NCC

Som praktikant hos NCC får du chancen for at tage ansvar og prøve kræfter med virkeligheden. I NCC står der ikke praktikant i panden på dig. Vi har tillid til dig, vi respekterer dig og vi lytter. Du styrer tidsplaner og holder øje med økonomien, du sikrer, at kvaliteten er i orden, du kommunikerer frem og tilbage med fagentreprenører og bygherren, og du er involveret i den daglige administration. Med på holdet har du engagerede kolleger og ledere, der giver dig den støtte, du har brug for.

GODE KARRIEREMULIGHEDER

Vi er en af Danmarks største entreprenør og anlægsvirksomheder. Derfor står vi for mange forskellige typer opgaver og projekter. Uanset om du brænder for at være en del af et udviklingsprojekt eller vil tage del i konkrete vej-, bygge- og anlægsopgaver, er der mange muligheder i NCC. Vi har mange positive erfaringer med praktikforløbene og derfor ansætter vi en del af vores praktikanter som studentermedhjælpere efter endt praktikophold.

Læs mere på ncc.dk eller følg os på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 17.800
Ingeniører: 3.500

test
Total: 2.400
Ingeniører: 400


Information

NCC Danmark
Tobaksvejen 2 A
2860 Søborg

Telefon: 3910 3910
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.ncc.dk