Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

NIRAS

Vær med til at skabe morgendagens samfund – bæredygtigt

Der er gode chancer for, at du allerede er stødt på NIRAS. I hvert fald hvad angår de projekter, vi har været involveret i. Vindmøllerne, som du ser ved ankomsten til Københavns Lufthavn, er ét eksempel. Ikoniske bygninger som Dokk1 i Aarhus, DR’s Koncerthus og Musikkens Hus i Aalborg er andre.

Vores specialister inden for procesindustri designer mejerier og bryggerier verden over, vi projekterer jernbaner og veje i Norge og løser miljøopgaver i Sverige. Samtidig har vi en stærk og mangeartet tilstedeværelse i Afrika og Asien – fra landbrug over vand til erhvervsudvikling. 

Fremtidens rådgivervirksomhed
Fremtidens rådgivervirksomhed skal på én og samme tid forstå kundens udfordringer og have medarbejdere med et bredt felt af skarpe kompetencer. Erfarne såvel som mindre erfarne. I NIRAS har vi derfor fokus på, at vores medarbejdere kan udvikle sig. Hvad enten du ønsker at gå specialistvejen, ledervejen eller noget helt tredje, kan du videreudvikle dig gennem NIRAS Academy, der er vores fælles udviklingsplatform for praktikanter, nye medarbejdere, talenter, projektledere og ledere.

Vi har også masser af muligheder, hvis du er studerende og vil skrive speciale, søger en ph.d. eller er på udkig efter et studiejob.  

Bæredygtige løsninger er fundamentet for fremtiden 
I NIRAS betyder det noget for os, at de løsninger, vi leverer til vores kunder er bæredygtige. Som global virksomhed bidrager vi til at løse en række store aktuelle udfordringer, og vi lægger vægt på, at vores rådgivning understøtter FN’s 17 mål for bæredygtig udvikling. I vores 7.000 igangværende projekter rådgiver vi fx om:

- Rent vand til millioner af mennesker verden over
- Udvikling, der forbedrer lokale leveforhold
- Hospitalsbyggerier
- Miljøbeskyttelse
- Energioptimering
- Jernbane-, vej- og havnebyggerier, der skaber mobilitet og sammenhængskraft i et moderne samfund.

Vi spænder vidt og er klar til mere
Både professionelt og geografisk har vi en stor spændvidde. Vi er tæt på 2.300 medarbejdere fordelt på 51 kontorer i 27 lande. Og vi har projekter i 108 lande. 

Vi tror på, at flere dygtige kolleger og flere kompetenceområder gør NIRAS endnu mere attraktiv. Vil du vide mere, så besøg vores hjemmeside niras.dk/ung.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 2300
Ingeniører: 1400

test
Total: 2000
Ingeniører: 1225


Information

NIRAS A/S
Sortemosevej 19-21
3450 Allerød
Telefon: 4810 4200
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://niras.dk