Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

OFS Fitel Denmark ApS

VI SIKRER OPTISKE FIBRE TIL TELEKOM OG INDUSTRIELLE ANVENDELSER

Optiske fibre og fibersensorer er i spil overalt. De er faktisk forudsætningen for den udvikling, vi ser på vidt forskellige globale vækstmarkeder:

- Telekommunikation / IT: f.eks Google, Netflix og Big Data
- Materialebearbejdning: f.eks fiberlasere til industrien, hvor materialer skæres og svejses
- Diagnostik og Kirurgi: f.eks kikkertundersøgelser, hjerteoperationer, øjenkirurgi
- Overvågning og Sikkerhed: f.eks monitorering af temperatur eller bevægelser

En af grundene til, at alt dette kan lade sig gøre findes i Brøndby blot 11 km fra Rådhuspladsen!

Her arbejder 220 m/k og vi er specialister inden for udvikling og produktion af optiske fibre, fibersensorer og andre fiberkomponenter. Optiske fiberteknologier er centrale byggesten i nutidens såvel som fremtidens avancerede teknologiske løsninger.

GLOBALT LEDENDE
Vores ingeniører, fysikere, kemikere, dataloger og andre specialister sætter en ære i at være blandt de skarpeste inden for optiske fiberteknologier. For den almindelige dansker arbejder vi måske lidt i det skjulte ude i Brøndby, men på den internationale fiberoptikscene er vi sværvægtere, og vores resultater og internationale markedsposition taler sit tydelige sprog.

ERFARING HAVES
Historisk trækker OFS aner tilbage til de berømte Bell Labs i USA, og har i årtier været med til at revolutionere  fiberteknologien på et globalt plan. Behovet for udvikling er ikke blevet mindre, og derfor er to dage i OFS  aldrig ens. Konstant udfordres vi af krav og ønsker om at løse flere udfordringer med optiske fibre, samt forbedre de eksisterende løsninger. Der er højt til loftet, det er sjovt, og vi har travlt. Måske er det derfor medarbejderne typisk bliver hos os i rigtig mange år.

NYE TALENTER ØNSKES
I 2017 og 2018 har vi ansat en række nye talenter, og det vil vi fortsætte med. Kunderne efterspørger i stigende grad endnu hurtigere og endnu billigere optiske fiberløsninger og sætter baren højt. På grund af denne stigende efterspørgsel har vi ekspanderet fabrikken og har derfor løbende brug for nye medarbejdere. Er du skarp, trives i et både innovativt og specialiseret miljø, så ring eller skriv til os.

OPLÆRING & MENTOR TILBYDES
Vi står klar med oplæring og mentorordning, men også til at give plads til dine nye talentfulde idéer. Videndeling og sparring er en integreret del af arbejdet og vi lægger vægt på vore ansattes fortsatte faglige udvikling f.eks. gennem efteruddannelse og kurser når det er relevant. Udover et rigt fagligt miljø, har vi i OFS også plads til et godt socialt miljø der bl.a. tæller en aktiv firmaklub der byder på sociale arrangementer og oplevelser med kollegerne. Vi ser frem til at inkludere fremtidens specialister i et udfordrende og spændende arbejde, med ansvar og inklusion i de daglige udfordringer fra dag 1.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 1800
Ingeniører:

test
Total: 220
Ingeniører:


Information

OFS Fitel Denmark
Priorparken 680
2605 Brøndby
Telefon: 43458888
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.ofsoptics.com