Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

Parker Hannifin

Vil du være med til at løse verdens største tekniske udfordringer?

Parker Hannifin er verdens førende i udvikling, produktion og salg af komponenter og systemer inden for ”Motion & Control” teknologier, som omfatter hydraulik, filtrering, pneumatik, væske- & gashåndtering,  proceskontrol, pakning & afskærmning såvel som klimastyring, elektromekanik og luftfart.

Parker flytter dig
Parker Hannifin fremstiller avancerede tekniske komponenter, systemer og løsninger, der anvendes til bevægelse og regulering af væsker og gasarter inden for en lang række industrier og markeder over hele verden. 
Ingeniørarbejdet i Parkers produkter er måske ikke så synligt, men hver dag ser du resultaterne af vores arbejde i stort set alt, hvad der bevæger sig – lige fra fly, vindmøller, broer til olieplatforme, hospitalsudstyr mm.

Gør en forskel
Vores bestræbelse på at løse nogle af verdens største tekniske udfordringer driver vores passion for innovation og sikrer vores fremtidige vækst. Udvikling af mere effektive energikilder, ønsket om at producere og fordele rent vand, opdagelsen af ny medicin og lægevidenskabelige fremskridt samt opbygningen af infrastruktur er bare nogle af de udfordringer, der driver vores talentfulde ingeniører til at finde nye innovative løsninger til industrien.

Få en international karriere
Parker har salgsselskaber og divisioner med over 300 produktionssteder i 50 lande. Mulighederne for at skabe din egen globale karriere er derfor uendelige.

Hos os er du i centrum 
Engagerede og dedikerede medarbejdere er et af grundelementerne i Parker Hannifins ”Win Strategy”, fordi talentfulde medarbejdere er det afgørende for Parkers succes. 

En karriere hos Parker betyder ubegrænset potentiale for faglig og personlig vækst. Du vil arbejde sammen med nogle af de dygtigste mennesker i verden, hjælpe med at udvikle innovative teknologier og produkter samt bidrage til Parkers mål om at løse verdens største tekniske udfordringer. 

En Parker medarbejder gør en positiv indvirkning på verden, og til gengæld stræber vi efter at gøre en positiv indvirkning på vores medarbejderes liv. Det gør vi ved at etablere engagerende og støttende arbejdsmiljøer; tilskynde til fortsat uddannelse og kompetenceudvikling af vores medarbejdere og teams; og tilbyde ekstraordinære udviklingsmuligheder i en global virksomhed.

Det er vigtigt, at vores medarbejdere har det godt i hverdagen. Derfor har Parker i dag en global wellness strategi med fokus på sundhed og trivsel.  Bliv en del af Parker teamet og vær med til at løse verdens største tekniske udfordringer.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 57000
Ingeniører: 4500

test
Total: 55
Ingeniører:


Information

Parker Hannifin Danmark
Industriparken 35-37
DK-2750 Ballerup
Telefon: +45 4356 0400
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.parker.dk