Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

Per Aarsleff A/S

Brænder du for at udføre bygge- og anlægsprojekter? Motiveres du af muligheden for at prøve dig selv af med egne ansvarsområder i projektgruppen?

Som en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder har vi i Aarsleff gjort det til vores speciale at planlægge og gennemføre store komplekse projekter inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og byggeri. Vi har desuden en markant international profil inden for pælefundering og opgravningsfri rørfornyelse.

Sæt dit præg på betydningsfulde projekter
Vi fokuserer på at integrere koncernens specialkompetencer og dermed tilbyde en høj grad af egenproduktion. Vi kalder det One Company. Samtidig gør vi meget ud af at skabe et godt samarbejde på projekterne, hvor gennemsigtighed og informationsdeling imellem faggrupperne er centrale elementer. Vores mange specialkompetencer giver dig blandt andet mulighed for at være med til at præge nogle af fremtidens store og komplekse projekter.

At være en del af Aarsleff giver muligheder
Vi beskæftiger os med mange forskellige opgaver inden for anlægsarbejde og byggeri, og vores rolle er forskellig fra projekt til projekt. Det giver dig derfor mulighed for at stifte bekendtskab med blandt andet tilbudsgivning, projektudvikling, projektledelse og 3D-modellering under din praktik.

Vi bringer din faglighed i spil – hver dag
Som nyuddannet ingeniør eller som praktikant vil din hverdag typisk udfolde sig inden for projektledelse på byggepladsen eller som specialist inden for fx geoteknik, konstruktion eller VDC, men du har også mulighed for at arbejde med tilbud eller projektering. I alle tilfælde får du dine egne ansvarsområder, og du får desuden de bedste muligheder for at lære af erfarne og dygtige kolleger.

Lyder det som noget for dig?
På www.aarsleff.com kan du altid se vores ledige stillinger og tilmelde dig vores jobagent. Derudover er du meget velkommen til at følge os på LinkedIn, hvor vi deler nyheder fra vores verden. Find os desuden på DSE-messen 2020.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 6.800
Ingeniører: 1.000

test
Total: 5.000
Ingeniører: 800


Information

Per Aarsleff A/S
Hasselager Allé 5
8260 Viby J

Telefon: +45 8744 2222
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.aarsleff.com