Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

Sweco

Europas førende rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed

Sammen planlægger og designer vi fremtidens byer og samfund. Vores arbejde resulterer bl.a. i velfungerende, smuk og bæredygtig arkitektur, effektiv infrastruktur og adgang til elektricitet og rent drikkevand. Med afsæt i en integreret, multidisciplinær og helhedsorienteret tilgang tilbyder vi vores kunder professionel og individuel ingeniør- og arkitektrådgivning.

Global ekspertise, lokal tilstedeværelse

Med 16.000 medarbejdere i Europa kan vi tilbyde de rette kompetencer til ethvert projekt, og vi løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden. Vores 1.300 danske medarbejdere arbejder hver dag fra kontorer fordelt over hele Danmark - tæt på vores enkelte kunder og markeder.

Ansvar og muligheder

Uanset om du er praktikant, nyuddannet eller erfaren rådgiver, får du ansvar og muligheder fra første dag, når du bliver en del af Sweco. Vi belønner initiativ og gå-på-mod med plads til at udfolde dit potentiale. Og bag dig står 16.000 af Europas førende eksperter inden for ingeniør- og arkitektrådgivning. Selvom vi er en stor og international organisation, er vi samtidig agile, og der er derfor ikke langt fra tanke til handling.

Udvikling er ikke en mulighed men et krav

I Sweco ved vi, at alle de resultater, vi opnår som virksomhed, er summen af den store indsats, som vores medarbejdere yder hver eneste dag. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi forstår styrken af at samarbejde på tværs af fagligheder og forskelligheder. Sammen løser vi morgendagens udfordringer og stræber mod altid at være et skridt foran. Vi sætter barren højt for vores medarbejdere både fagligt og personligt, og hos er udvikling ikke bare en mulighed. Det er et krav.

Interesseret i at gøre karriere i Sweco?

På sweco.dk/karriere kan du læse meget mere om dine muligheder og altid se vores ledige stillinger. Her kan du også tilmelde dig vores jobagent. Derudover er du meget velkommen til at følge os på LinkedIn, hvor du kan få yderligere indblik i vores hverdag.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 16.000
Ingeniører: -

test
Total: 1.300
Ingeniører: 550


Information

Sweco Danmark A/S
Ørestads Boulevard 41
2300 København S

Telefon: 7220 7207
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.sweco.dk