Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

Sweco Danmark

Europas største rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed
I Sweco arbejder vi sammen for at designe fremtidens byer og samfund, og vi sætter barren højt for at kunne løse morgendagens udfordringer. Med 16.000 eksperter fordelt over hele Europa samarbejder vi på tværs af kontorer og landegrænser – for blandt andet at sikre rent vand og sanitet til millioner af indbyggere, kvalitetssygehuse til gavn for patienter og personale samt de bedste bygningsforhold for mennesker at bo, arbejde og trives i.
 
Sammen designer vi fremtidens byer og samfund
Fremtiden er ikke fjern for os, den er derimod hverdag. I øjeblikket arbejder vi med indretningen af et nyt hospital, som vil tage imod patienter om ca. 5 år, vi analyserer en ny undergrundsbane, som åbner for passagerer om 10 år, og vi designer det, der vil blive en livlig, dynamisk bydel om ca. 15 år. Det er vores ansvar at være et skridt foran i alt, vi laver - for resultatet bliver nemlig til virkelighed for andre engang i fremtiden.

Ansvar fra første dag
I Sweco høster vi fordelene ved at være en del af Europas største ingeniør- og arkitektvirksomhed med arbejdsmuligheder på tværs af landegrænser og samarbejde mellem divisioner og afdelinger. Selvom vi er en stor og international organisation, er vi samtidig agile. Tager du som medarbejder initiativ, giver vi dig plads til at udfolde dit potentiale – uanset om du er praktikant, nyuddannet eller erfaren rådgiver.

16.000 engagerede medarbejdere
I Sweco gør vi vores yderste for at forstå vores kunders ønsker, behov og udfordringer bedre end nogen anden. Derfor opfordrer vi også til, at vores medarbejdere fra første dag tager ansvar for kunderelationerne i projekterne. For kernen i vores forretning er nemlig imødekommende og engagerede medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel for deres kunder og kollegaer.

Sweco Danmark
I Danmark er vi godt 1.350 medarbejdere fordelt over det meste af landet. Som rådgivere er vi dybt engagerede samarbejdspartnere, der altid er nemme at arbejde sammen med.

Inden for byggeri dækker vi alle klassiske ingeniørdiscipliner samt en række specialistområder som energioptimering og bæredygtighed, indeklima, bygningsakustik, brand og avancerede konstruktioner. På infrastrukturområdet designer vi transportsystemer, bl.a. trafikcentre, veje, jernbaner, broer, havne og tunneller – alle med det formål at gøre hverdagen nemmere og forbedre tilgængeligheden i fremtidens samfund og byer. I Sweco tager vi altid hensyn til såvel mennesker som natur og tilpasser vores løsninger til klimaet i vores arbejde med bl.a. håndtering, bortskaffelse og oprensning af forurening, landbrug, råstoffer, energibesparelser, affaldshåndtering og vind.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 16.000
Ingeniører:

test
Total: 1.350
Ingeniører: 550


Information

Sweco Danmark A/S
Ørestads Boulevard 41
DK-2300 København S
Telefon: 7220 7207
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.sweco.dk/karriere