Close

Studieområde

Export and Operations
Product and Design
Mechanical Engineering
 
Structural and Civil Engineering
Architecture and Planning
Geophysics and Survey
Environmental Engineering
Chemical Engineering
Biotechnology
Medicine and Pharma
Biomedical Engineering
 
Physics and Nano
Energy Engineering
Electronic Engineering
Communication Technology
Mathematical Engineering
Software
 

Tilbyder

Internship
Student job
Work abroad
Master thesis
Graduate programme
School project
Ph.D

Wicotec Kirkebjerg

Udvikling, alsidighed og et godt sted at være 

Lyder det som en hverdag for dig? Så er WK det helt rigtige sted. Vi har en klar forventning om, at vores folk vil udfordres og udvikle sig karrieremæssigt og personligt. Vi er samtidig meget bevidste om, at det er vores medarbejdere der udgør kernen i vores forretning. Så uanset om du går du efter specialisering, ledelsesansvar eller den brede kompetenceflade, tilbyder vi en bred palette af muligheder. Den gode relation, selvstændig tilrettelæggelse af arbejdet, kontinuerlig undervisning og samarbejde på tværs af afdelinger, er i fokus hos os.

Tværfaglighed er vores kernekompetence
I WK løfter vi mange typer projekter - såvel enkeltstående fagentrepriser som teknikentrepriser. Det kræver et særligt fokus på den tværfaglige indsats. Vi har alle kompetencerne under ét tag, så vi kan sikre optimal kvalitet på alle fagområder. Med en tværfaglig indsats sikrer vi samtidig en gennemsigtig proces med færre aktører og en skarpere kommunikation og projektstyring. Det er medvirkende til, at vi som landsdækkende teknikentreprenør, er en af branchens største. Vi omsætter for 1.5 mia. kr. og vores kunder inkluderer offentlige og private bygherrer, hospitaler, kraft/varmeværker, forsyningsselskaber, medicinalindustri, boligselskaber m.fl.

Vi har to datterselskaber E.Klink og Danklima og dermed afdelinger i både Taastrup, Osted, Kolding, Aarhus og Skovlunde.

WK er en del af Aarsleff-koncernen, og sammen tilbyder vi One Company – et samarbejde, hvor WK og Aarsleff som et firma er inde over det totale byggeri – fra designoplæg over myndighedsbehandling til færdigt projekt. Det betyder større projekter, flere muligheder og en spændende hverdag.

Ny viden, ny teknologi og kontinuerlig uddannelse
Du vil være en del af en fremtidsorienteret virksomhed – hvor udviklingen går stærkt. En af vores målsætninger er at være førende inden for anlægs-og installationsbranchen, hvor vi hele tiden stiler efter at være på forkant i alle led og på alle fagområder. Vi tilbyder totalt systemansvar og kan kombinere alle nødvendige tekniske kompetencer tværfagligt. Det betyder, at vores kunder kun skal henvende sig ét sted, da vi er med hele vejen fra projektering, gennemførelse af entrepriser og udførelse af efterfølgende servicearbejder.

Som en del af en fremtidsorienteret virksomhed, vil du i WK få en stilling med faglige udfordringer og en bred kontaktflade på en arbejdsplads, som er præget af motivation og et tværfagligt samarbejde. Kombinationen af vores tværfaglige tekniske kompetencer betyder, at du vil få en alsidig hverdag med gode muligheder for personlig og faglige udvikling i kraft af vores størrelse og brede portefølje af spændende projekter. WK er en uformel organisation, hvor faglighed og kvalitet er i højsæde. Vi tror på frihed under ansvar, hvor det er væsentligt, at du som en del af WK organisationen har fokus på at bidrage til et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Fakta

Medarbejdere

test
Total: 1200
Ingeniører: 65

test
Total: 1200
Ingeniører: 65


Information

Roskildevej 338
2630 Taastrup
Telefon: 44220000
Email: [email protected]

Hjemmeside: http://www.wk.dk