Tilmelding til “MesseKlar Seminar”

sep 01, 2017 Kommentarer lukket til Tilmelding til “MesseKlar Seminar” by

 

MesseKlar Seminar

Er du parat til at gå i snak med virksomhederne på Messen? Det vil du blive, hvis du deltager i vores arrangement "MesseKlar Seminar", og du vil få de nødvendige værktøjer til at skille dig ud fra mængden.

Vi har inviteret to foredragsholdere, Jesper Bergstrøm og Dorte Møller Madsen. Jesper er ekspert i kropssprog og hvordan man bedst præsentere sig selv. Dorthe er digital strateg og ekspert i brugen af LinkedIn.

Jesper Bergstrøm, vil afholde hans velkendte foredrag "En Vinders Kropssprog". Til dette foredrag, vil han introducere dig for kunsten ved det rette kropssprog og attitude til, hvordan du skal udnytte dette, til din første samtale med en virksomhedsrepræsentant eller når du skal til dit første interview. Du vil gå derfra, med opskriften på at ligne en million - og til din første jobsamtale!.

Dorte Møller Madsen, vil afholde hendes velkendte foredrag “Den Professionelle Tilgang til LinkedIn” som er fokuseret på selve brugen af LinkedIn. Her vil du blive indviet i, hvordan du mestre personlige branding, værktøjer til en god professionel start i LinkedIn og de tips og tricks der skal til for at du bliver bemærket! Kom og bliv skræddersyet til LinkedIn - og få det rette netværk!

MesseKlar Seminar vil bliver afholdt d. 05.10 kl 17:00-20:00, på Fibigerstræde 15, 9220 Aalborg øst. Her sørger DSE for mad og drikkelse i løbet af eventet. For at deltage i dette event, skal du tilmelde dig senest tirsdag d. 3. oktober på studerende.dk.

Signup for this event has ended.

Aalborg, Messe

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.